Nieuw seizoen TOON vanaf vandaag op KPN Presenteert

Nieuw seizoen TOON vanaf vandaag op KPN Presenteert

Geschreven door Daniël Schalk

Het tweede seizoen van de comedyserie TOON is vanaf vandaag te zien voor KPN-klanten bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand. Alle acht afleveringen van het tweede seizoen van TOON, geproduceerd door NewBe, zijn in een keer beschikbaar in het on demand menu bij KPN.

TOON gaat over de sociaal onhandige muzikant Toon, die zich als plotselinge BN’er probeert te redden in de hippe mediawereld. Het eerste seizoen van de KPN-serie was een groot succes. De rechten van het eerste seizoen is inmiddels verkocht aan Duitsland en de Verenigde Staten.

In het tweede seizoen van de comedyserie is Toon (Joep Vermolen) terug in zijn geliefde kluizenaarsbestaan, totdat zijn zus Elise (Loulou Hameleers) hem plotseling meesleept naar een optreden van Nina (Amy van der Weerden). Zijn voormalige muzikale partner is inmiddels uitgegroeid tot een ster.

De onverwachte confrontatie met Nina heeft voor Toon verstrekkende gevolgen. Toon besluit zijn leven na de confrontatie om te gooien en belandt in de wereld van professioneel gamen, vloggen en reality-tv. Terwijl Elise haar eigen grenzen tegenkomt, loopt Toons roem verder uit de hand dan ooit.

In het tweede seizoen komen vele BN’ers voorbij. Onder andere Katja Schuurman, Kees Tol, Bram Moszkowicz, Kim Feenstra, Chris Zegers, Diederik Ebbinge, Frits Sissing, Gwen van Poorten, Hugo Metsers, Annemarie Prins, Pepijn Schoneveld en René Mioch hebben een gastrol in het nieuwe seizoen.

TOON is vanaf vandaag voor KPN-klanten te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand. De eerste aflevering is ook tijdelijk voor iedereen te zien op de website van KPN Presenteert.

Foto: KPN Presenteert