NOS doet verslag van 104ste Tour de France

NOS doet verslag van 104ste Tour de France

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Met de tijdrit in het Duitse Düsseldorf start vanmiddag de 104ste editie van de Tour de France en de NOS is er de komende drie weken weer bij. Alle etappes van de Tour de France zijn rechtstreeks te zien bij de NOS op NPO 1 met deskundig commentaar van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot.

Herman van der Zandt staat tijdens iedere etappe samen met wielerexperts Danny Nelissen of Thijs Zonneveld klaar bij de finish om de etappe te analyseren en om de wielrenners te spreken. Om 19:30 uur volgt het laatste wielernieuws en een samenvatting van de dag in het NOS Tourjournaal.

Elke Tour-dag wordt rond 21:20 uur afgesloten door Dione de Graaff en Herman van der Zandt met De Avondetappe. Iedere dag neemt Dione vanaf een andere karakteristieke locatie de hoogtepunten door met onder andere wielerexperts Danny Nelissen, Thijs Zonneveld, Rob Harmeling en Edwin Winkels.

Waar De Avondetappe vorig jaar door Dione en Herman samen werd gepresenteerd, doet Dione de presentatie dit jaar alleen. Herman staat iedere avond op locatie bij etappewinnaars, presterende Nederlanders en opvallende ploegleiders. Ook blikt Herman iedere avond vooruit op de volgende dag.

Daarnaast is de Tour de France ook te volgen op NPO Radio 1. Tussen 14:00 en 18:30 uur wordt er in NOS Radio Tour de France uitgebreid aandacht besteedt aan de 104ste editie van de Ronde van Frankrijk. Gert van ’t Hof presenteert iedere dag het eerste deel en Robbert Meeder het tweede deel.

Bekijk de Tour de France op TVblik.nl/nos-tour-de-france

Foto: Tour de France