Herold, Carlos, Imke en Marlé in Expeditie Robinson

Herold, Carlos, Imke en Marlé in Expeditie Robinson

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL heeft vandaag de namen bekend gemaakt van de onbekende Nederlanders die mee doen aan het 18e seizoen van Expeditie Robinson.

Naast bekende Nederlanders zijn er dit jaar ook vier onbekende Nederlanders te zien in het RTL5-programma. De vier Onbekende Nederlanders, Herold uit Asten, Carlos uit Oldenzaal, Imke uit Enschede en Marlé uit Houten zagen we eerder dit jaar strijden om een plek in de RTL XL-serie ‘De Strijd Om Robinson’.

Zij reizen samen met vijftien Bekende Nederlanders en presentatieduo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om daar de meedogenloze strijd aan te gaan.

De vier Onbekende Nederlanders moeten zich eerst bewijzen als echte survivors op een eigen onbewoond eiland. Ze zullen het met z’n vieren moeten redden. Geen makkelijke opdracht: ze kennen elkaar niet en hebben geen ervaring met het leven onder primitieve omstandigheden. Tijdens hun expeditie op het eiland krijgen de vier kandidaten niks te horen over hoe het met de bekende Nederlanders gaat in het programma. Het is voor hun afwachten of tegen één of meerde bekende Nederlanders moeten spelen.

De BN’ers die deelnemen aan Expeditie Robinson 2017 worden de komende weken bekend gemaakt.

Expeditie Robinson is vanaf 7 september te zien bij RTL5.

Bekijk Expeditie Robinson op TVblik.nl/expeditie-robinson

Foto: RTL