De EO komt met een nieuwe natuurserie

De EO komt met een nieuwe natuurserie

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanaf vrijdag 17 november start er een nieuwe natuurserie. Rond 19.25 uur kan de kijker gaan genieten van Animal Babies. In Animal Babies worden de jongste dieren op de voet gevolgd. Zo worden de eerste stapjes nauwlettend gevolgd door verschillende camera's. Van de koude sneeuwende berghellingen tot de droge savannen,  werkelijk alles komt voorbij.

Hoe gaan de jonge dieren om met de natuur? Welke gevaren staan hen allemaal te wachten? Hoe zorgzaam zijn de ouders? Alles zal uitvoerig aan bod komen in deze nieuwe natuurserie. In totaal zullen er drie afleveringen van Animal Babies te zien zijn op NPO 2.

Het is niet voor het eerst dat de EO een natuurserie uitzendt. Zo boekte de EO al successen met natuurseries als Life Story en Planet Earth. Beide natuurseries werden door een miljoenenpubliek bekeken. In de natuurseries van de EO werd de natuur op een bijzondere manier in beeld gebracht. Dat smaakte voor de EO zeker naar meer.

Zo is er iedere werkdag rond 16.50 uur Natuur op 2 te zien. Iedere werkdag kan de kijker genieten van een uniek kijkje in het dierenrijk. Daar komt vanaf vrijdagavond nog een natuurserie bij. De eerste aflevering van Animal Babies staat in het teken van Safaribaby's.

Animal Babies is vanaf vrijdagavond om 19.25 uur te zien bij de EO op NPO 2.

Foto: EO