Ruim 8 miljoen views voor trailer Jurassic World

Ruim 8 miljoen views voor trailer Jurassic World

Geschreven door Sebastiaan Boers

In de zomer van 2018 verschijnt de nieuwe Jurassic World film. Het vijfde deel krijgt als titel Fallen Kingdom. Donderdag verscheen de eerste trailer van de nieuwe film van Steven Spielburg. In totaal hebben al meer dan 8 miljoen mensen deze trailer bekeken.

Ook in deze film zal Chriss Pratt te zien zijn. Hij neemt wederom de rol van Owen Grady op zich. Falling Kingdom is de opvolger van Jurassic World. Nadat alle mensen van het eiland waren vertrokken, bleven de dinosauriërs alleen over. 

Maar op dit eiland staat een vulkaan op uitbarsten. Wanneer dit nieuws bekend wordt, probeert Owen om de dinosauriërs opnieuw te redden van de ondergang. Met een team probeert hij om zijn plan te laten slagen. Maar zitten de dinosauriërs wel te wachten op de hulp van mensen?

In de trailer zitten veel spannende momenten. Het beloofd hoe dan ook een waardevolle opvolger van Jurassic World te gaan worden. De vorige film, Jurassic World, komt uit 2015. Deze film was een groot succes. Het succes is zelfs zo groot dat de makers nu met een opvolger zijn gekomen.

Bekijk hieronder de trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom:

https://www.youtube.com/watch?v=vn9mMeWcgoM