Kylie Minogue komt met nieuwe muziek

Kylie Minogue komt met nieuwe muziek

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Australische zangeres Kylie Minogue komt met nieuwe muziek. Over drie dagen, op vrijdag 19 januari, komt haar nieuwste single, Dancing, uit. Het is alweer ruim vier jaar geleden dat Kylie een album uitbracht. In 2014 kwam haar laatste album Kiss Me One uit. Maar nu is de zangeres terug met een nieuwe single én een nieuw album. Het nieuwe album krijgt als titel Golden en zal later in januari verschijnen.

In 1988, nu toch alweer dertig jaar geleden, kwam de zangeres met haar allereerste single, I Should Be So Lucky. Daarna scoorde ze in de jaren '90 vele hits. In 2001 kwam de zangeres weer met een wereldhit. In dat jaar bracht Kylie haar single, Can't Get You Out Of My Head, uit. In veel landen stond Kylie met dit nummer bovenaan de hitlijsten. Ook in Nederland werd dit een grote hit. 

Over Kylie is in 2017 een Summer Songs verschenen op onze website. In de vijfde editie van Summer Songs stonden de hits van Kylie centraal. Zo blikten wij terug op de hits van de zangeres. Deze editie is hier nogmaals terug te lezen. Bekijk en beluister hieronder één van de grootste hits van Kylie:

https://www.youtube.com/watch?v=c18441Eh_WE

Foto: Screenshot YouTube