Jong Oranje – Jong Rusland live bij SBS6

Jong Oranje – Jong Rusland live bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Na de spannende gewonnen wedstrijd tegen de Duitsers afgelopen donderdag, moet Jong Oranje zondagmiddag 9 juni in Jerusalem tegen Rusland spelen. Ook deze wedstrijd is live te zien bij SBS6. De voorbeschouwing, met Hans Kraay Jr. en analist Ronald de Boer, start om 17.30 uur. Hidde van Warmerdam zit in Israël voor de interviews met de spelers en trainer, Leo Oldenburger is de commentator. In de nabespreking is er aandacht voor Duitsland-Spanje, die op dezelfde dag gespeeld wordt.

Om 23.30 uur is er een korte uitzending met de samenvattingen van de beide wedstrijden. Ook online is het EK onder 21 niet te missen: op sbs6.nl/voetbal zijn alle wedstrijden van Jong Oranje live te volgen. De site is de thuisbasis van het EK onder de 21, hier vind je ook alle hoogtepunten, exclusieve interviews met de spelers, alle overzichten en het laatste nieuws over het toernooi van NUsport.

Acht teams met talenten uit de grootste voetballanden van Europa treffen elkaar vanaf 5 juni voor het EK onder 21 in Israël. Elke speeldag is er een bulletin in de late avond op SBS6 te zien waarin de wedstrijden van die dag worden samengevat. De volledige wedstrijden van zowel Jong Oranje als de overige teams zijn live te volgen bij Eredivisie Live. Alle poulewedstrijden van Jong Oranje zijn natuurlijk live te volgen bij SBS6.

Nederland kleurt oranje: junimaand voetbalmaand bij SBS6
Zondag 9 juni
17.30 uur Voorbeschouwing Nederland-Rusland
18.00 uur UEFA EK onder 21: Nederland-Rusland
19.50 uur Nabeschouwing
23.30 uur UEFA EK onder 21: Samenvattingen