Johnny de Mol terug bij SBS6

Johnny de Mol terug bij SBS6

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator Johnny de Mol maakt weer een overstap naar SBS6. Het RTL4-gezicht maakte dit nieuws maandagavond bekend in het SBS6-programma Shownieuws. Na vijf jaar liep het contract bij RTL af. Dus nu wilde de presentator terug naar zijn oude vertrouwde werkgever.

Bij SBS6 gaat Johnny 'meerdere en uiteenlopende programma’s presenteren', zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant op het thema van zijn RTL4-programma SynDROOM. Met dit programma won hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring.

Ook keert het programma Waar is de Mol?, dat van 2008 tot en met 2013 te zien was bij Veronica en SBS6, terug op SBS6. Johnny zal voor het nieuwe seizoen van zijn reisprogramma onder andere met André Hazes op reis gaan. Bij RTL4 presenteerde Johnny naast SynDROOM ook het programma De Wensboom. Komend najaar is De Mol nog te zien met de nieuwe vrijdagavondshow The Talent Project.

Johnny nam bij RTL4 ook de presentatie van de talentenjacht Holland's Got Talent over van Robert ten Brink. Hier was de presentator van All You Need Is Love alles behalve blij mee. Wat de overstap van Johnny naar het tv-bedrijf van zijn vader John de Mol betekent voor de Holland's Got Talent is nog onduidelijk. Er is nu een kans aanwezig dat Robert de presentatie weer op zich gaat nemen.

Foto: RTL