Chantal Janzen in de jury van The Talent Project

Chantal Janzen in de jury van The Talent Project

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond maakte RTL Boulevard de jury van The Talent Project bekend. Onder andere Chantal Janzen zal in de jury te zien zijn. Naast haar zitten Roel van Velzen en Caro Emerald. Deze nieuwe talentenjacht wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. Het is meteen het laatste programma voor Johnny bij RTL 4. In het najaar stapt de presentator namelijk over naar SBS6.

In The Talent Project worden de kandidaten in honderd dagen klaargestoomd voor de halve finale. Er wordt niet alleen gezocht naar uniek zangtalent. Ook moeten de kandidaten hard aan zichzelf werken. Zo moeten zij naast zang ook een goed optreden neer kunnen zetten.

Zangeres Caro ziet het helemaal zitten. Het is voor haar de eerste keer dat zij aan een talentenjacht mee werkt als jurylid. Zij heeft al jarenlang zangles gegeven. Nu wil ze deze kennis delen in The Project Talent. Deze talentenjacht past daar perfect bij, gaf ze aan in RTL Boulevard.

Chantal heeft al de nodige ervaringen opgedaan als jurylid. Zo is zij al een aantal seizoenen te zien geweest bij Holland's Got Talent. Hierin nam zij de plek over van Patricia Paay. Ook heeft zij danstalent gezien bij Everybody Dance Now en bij Time To Dance. Toen niet als jurylid, maar als presentatrice.

Roel heeft al in twee verschillende talentenjachten in de jury gezeten. Zo zat Roel als eens op de rode stoel in The Voice of Holland. Daarnaast heeft hij in de jury van It Takes 2 gezeten. Nu gaat de zanger weer achter de jurydesk plaats nemen.

The Project Talent is in het najaar te zien bij RTL 4. 

Foto: RTL / William Rutten