GTST Zomer-blog 2018: #4 Kimberly & Noud

GTST Zomer-blog 2018: #4 Kimberly & Noud

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het leven van Kimberly (Britt Scholte) was in het begin van het seizoen in gevaar. Zij zat gevangen in de de dramatische brand in Boks. Gelukkig wisten zij en Sam (Stijn Fransen) op eigen kracht te ontsnappen. Korte tijd later kon zij Rover (Buddy Vedder) weer in de armen sluiten. De twee leken dolgelukkig samen. Maar toch ontstonden er scheurtjes in hun relatie.

Rover zette zich steeds meer in voor vluchtelingen. Hierbij kreeg hij steeds minder tijd voor zijn vriendin. Wanneer Rover een afspraakje vergat was voor Kimberly de maat vol. Zij was woedend op Rover. Precies op dat moment kwam Noud (Ruud Feltkamp). De twee belanden per ongeluk bij elkaar in bed. Meteen heeft Kimberly er spijt van. Want ze is gelukkig met Rover, toch?

Kimberly probeert het geheim te houden. Maar lang kan ze daar niet meeleven. Zij moet Rover de waarheid vertellen. Wanneer ze dat uiteindelijk doet is Rover woedend. Ook gaat hij verhaal halen bij Noud. Meteen daarna maakt Rover de relatie uit. Hij wil niets meer weten van Kimberly. Voor Kimberly valt haar leven uiteen. Zij was zo gelukkig met Rover en nu is ze hem kwijt.

Niet veel later komt Aysen (Dilan Yurdakul) achter een groot geheim van Kimberly. Er schijnen naaktfoto's van Kimberly op internet te staan. Hiervan schrikt Kimberly en probeert er niet aan te denken. Per toeval hoort Rover dat er foto's van Kimberly zijn. Wanneer hij die in handen krijgt wil hij wraak nemen op zijn ex-vriendin. Hij zet de foto's op het internet, met alle gevolgen van dien.

Het leven van Kimberly staat opnieuw volledig op zijn kop. Heel Meerdijk lijkt iets te willen van haar. Langzaam maar zeker raakt Kimberly in een soort depressie. Haar familie en vrienden proberen haar er boven op te helpen. Maar niets lijkt echt te helpen. Ze zakt steeds dieper en dieper weg. Ook Rover merkt wat hij gedaan heeft. Meteen heeft er spijt van, maar hij kan het niet terugdraaien.

Wanneer hij een verzoening probeert, is Kimberly dolgelukkig. Zij is ervan overtuigd dat hun liefde een nieuwe kans krijgt. In het begin lijkt het daar ook op. Maar nu heeft Rover last van schuldgevoelens. Hij moet bekennen dat hij de foto's heeft doorgestuurd. Kimberly weet niet wat ze hoort. Ze is verdrietig en enorm teleurgesteld in Rover. Zij maakt het dit keer uit met hem.

Niet veel later kan Rover niemand meer onder ogen komen. Nu kijkt iedereen hem aan in plaats van Kimberly. Hij besluit dan ook op uit Meerdijk te vertrekken. Hij gaat terug naar Canada naar zijn vader. Hij laat Kimberly opnieuw achter in een depressie. Zelf probeert Kimberly er alles aan te doen om zich groot te houden. Dat lijkt ze lang vol te houden. Maar ondertussen gaat Kimberly kapot van de daad van Rover.

Steeds meer is Kimberly bezig met zelfmoord. Ze zoekt naar allerlei middelen om een einde aan haar leven te maken. Zij organiseert zelfs een soort afscheid van haar familie en vrienden. Die hebben zelf niets door wat er aan de hand is. Maar dan tellen zij alles bij elkaar op. Er worden allerlei bewijzen gevonden op de laptop van Kimberly. Wanneer iedereen naar op zoek is, krijgt niemand contact met haar.

Kimberly is naar een strandhuis gegaan. Daar probeert ze haar vader te bellen. Ze krijgt zijn vriendin, Malena (Miryanna van Reeden), aan de telefoon. Zij is woedend dat haar vader er niet is. Vervolgens spreekt ze zijn voicemail in. Wanneer Nina (Marly van der Velden) een telefoontje van Malena ontvangt, gaan zij en Bing op onderzoek uit. Zij haasten zich naar het strandhuis. Maar Kimberly heeft veel pillen ingenomen.

Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina komen in het strandhuis aan. Zij vinden een bewusteloze Kimberly op de bank. Nina is in shock en Bing belt meteen de hulpdiensten. Met spoed wordt Kimberly opgenomen in het ziekenhuis. Daar komt ze langzaam maar zeker bij. Bing en Nina waren er net op tijd bij. Zelf schaamt Kimberly zich enorm voor haar daad. Zij weet zich geen houding te geven.

Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) nemen daarom een besluit. Zij willen dat Kimberly bij hun in huis komt wonen. Langzaam maar zeker krijgt Kimberly de zin in het leven weer terug. Zij wil andere jongeren graag helpen. Dit doet zij door middel van allerlei voorlichtingen te geven. Noud is haar grote steun en toevertrouwen in deze moeilijke tijd. De twee groeien langzaam maar zeker dichter naar elkaar toe.

Ineens merkt Noud dat hij gevoelens voor Kimberly krijgt. Maar wat moet hij daarmee? Hij weet zich er geen raad mee. Ludo merkt ook dat zijn nichtje veel omgaat met Noud. Hij waarschuwt Noud om uit haar buurt te blijven. Dit besluit probeert Noud op te volgen. Maar Kimberly wil dat juist niet, zij wil met Noud om blijven gaan. Ook zij krijgt opnieuw gevoelens voor Noud.

Voor Noud staat vast dat zijn gevoelens niet beantwoord zullen worden. Toch geeft Kimberly aan dat zij ook gevoelens voor hem heeft. Langzaam maar zeker krijgen de twee een relatie. Het begint heel rustig, maar de twee blijken al snel onafscheidelijk te zijn. Eindelijk heeft Kimberly weer geluk in haar leven. Het geluk komt toch ook weer onder druk te staan.

Ineens krijgt Kimberly een brief van Rover. Hier doet ze geheimzinnig over. Wanneer Noud erachter komt wil hij verhaal halen. Het mondt uit in een fikse ruzie. Hierop duwt Kimberly Noud van zich af. Met een klapt tegen de wastafel komt Noud op de grond terecht. Roerloos blijft Noud op de grond liggen. Gelukkig blijkt Noud niet zwaar gewond  te zijn.

De ruzie tussen Kimberly en Noud wordt uitgesproken. Daarna maakt ze de brief van Rover open. Hij wil nogmaals zijn excuus aanbieden voor zijn daden. Ook geeft hij aan dat hij in Kimberly een nieuwe vriendin heeft ontmoet. Voor Kimberly is dit het bewijs om een punt achter het verleden te zetten. Zij richt zich nu volledig op haar relatie met Noud. De twee zijn nog verliefder dan daarvoor.

Zij gaan dan ook samen naar de bruiloft van Sjoerd (Guido Spek) en Aysen. Zij zijn getuige van het mislukken van dit huwelijk. Korte tijd later horen zij dat Nina vermist is. Zij vragen zich af waar Nina is. Hoe gaan zij reageren als zij horen welke angsten Nina heeft moeten doorstaan? Of Nina het zelf na kan vertellen is ook nog maar even de vraag. Het zag er tijdens de zomer-cliffhanger behoorlijk slecht uit voor Kimberly's nicht...

Wat gaan Kimberly en Noud in het nieuwe seizoen allemaal beleven. Blijven zij gelukkig met elkaar? Of komen er weer ruzies? Dat zal in het nieuwe seizoen snel duidelijk worden. De kans is groot dat het (voorlopig) wel goed zit tussen die twee.

Hiermee is de vierde GTST Zomer-blog een feit. Volgende week is er een vijfde editie. Deze vijfde GTST Zomer-blog zal volledig in het teken staan van de speciale winter-cliffhanger. Midden in de zomer keert de GTST Zomer-blog terug naar de winter en naar de moord op Jan Maes. Wat gebeurde er ook allemaal in de haven? Dat is volgende week allemaal te lezen!

Tot volgende week!