GTST gaat door deze zomer

GTST gaat door deze zomer

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) blijft deze zomer doorgaan. Het huidige seizoen mag dan op 6 juli stoppen, maar GTST gaat verder. Vanaf maandag 9 juli komt RTL 4 met de GTST classics. In deze classics komen allerlei oude aflevering terug op de buis.

In totaal staan er 35 aflevering op het programma. Zo komt de aflevering met de letterlijke zomer-cliffhanger weer aan bod. Zo hing het leven van Bowien (Tanja Jess) letterlijk aan een zijden draadje. Zij was op de vlucht voor Ludo (Erik de Vogel). Na een woordenwisseling viel Bowien achterover en hing aan een cliff. Ludo stond erbij en keek er naar. 

Daarnaast zal Arnie (Reinout Oerlemans) ook te zien zijn. De zoon van Laura (Jette van der Meij) was een geliefd personage. Na een vliegtuigongeluk bleek Arnie te zijn overleden. Maar Laura heeft het nooit los kunnen laten. Zij hield altijd hoop dat haar zoon nog in leven was. Jaren later bleek dat Arnie vroeger verwisseld is. Niet Arnie, maar Dennis (Koert-Jan de Bruin) was de zoon van Laura.

Maar dat is nog niet alles. Er komen ook acteurs uit de soap aan het woord. Zo houden er iedere dag twee acteurs een praatje voordat de aflevering te zien is. Zij vertellen de kijkers over de verhaallijnen, over hun eigen personage en over het verleden. Het is iets wat de echte GTST fans zeker niet mogen missen.

De GTST classics zijn vanaf 9 juli iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Wikimedia.