Albert Verlinde maakt terugkeer op televisie

Albert Verlinde maakt terugkeer op televisie

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Albert Verlinde maakt vanavond samen met presentator Jan Versteegh zijn terugkeer op televisie bij SBS6. Vanaf vanavond is hij iedere werkdag van 18.00 tot 19.00 uur te zien op SBS6 met het nieuwe entertainment programma 6 Inside.

In 6 Inside zegt volgens de tv-zender wat iedereen denkt. Jan Versteegh over het nieuwe programma: “6 Inside zegt wat iedereen denkt. Het is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment bespreken.”

Albert Verlinde vult aan: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken de deskundigen aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield. De Insiders duiden de actualiteiten die worden behandeld en geven hierbij hun vakkundige mening.

6 Inside vanaf vanavond elke werkdag om 18.00 uur bij SBS6.

Foto: Talpa TV