Albert Verlinde keert terug op televisie

Albert Verlinde keert terug op televisie

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Albert Verlinde keert definitief terug op de Nederlandse televisie. De entertainment deskundige heeft een contract voor twee jaar getekend bij John de Mol. Verlinde is samen te zien in het nieuwe vooravond programma met Jan Versteegh. Vorige week gingen er al geruchten over de komst van Albert.

“Een dagelijks programma maken, voelt alsof je in een constant voortdenderende trein stapt en dat is iets wat ik heb gemist. De mensen, energie en ambitie die ik bij Talpa Network voel zorgen ervoor dat ik daar bij wil horen om mijn uitgesproken meningen te geven over grote en kleine gebeurtenissen in showbizzland.”

In 2016 nam Verlinde afscheid van RTL Boulevard, dat sinds het vertrek van de showbizzkenner nooit meer is geworden wat het ooit was.  Lange tijd zei Verlinde nee tegen tv-verzoeken.  “Ik heb een paar keer nee gezegd toen ik werd gevraagd, maar ik dacht: ik heb er geen zin in. Maar op een gegeven moment ga je het missen. Dan zie je dat Angela de Jong de hele tijd een mening heeft en dan denk ik: die kan toch niet de enige zijn die de hele tijd een mening heeft. Of Johan Derksen. Dan denk ik: ik heb eigenlijk wel weer zin om dat te gaan doen.”

“Er zijn niet veel mensen in Nederland die zoveel kennis hebben van de mediawereld als Albert Verlinde”, zegt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat we unieke televisie gaan zien, als hij straks met Jan Versteegh de media – en entertainmentwereld bespreekt.”, laat John de Mol weten over de komst van Albert Verlinde.

“Het is duidelijk dat het programma dat zij gaan maken over die wereld gaat. Er komen ook nog andere gezichten bij. Dat zijn experts en deskundigen op bepaalde deelgebieden. Het is geweldig om Albert Verlinde bij Talpa Network te verwelkomen.” Het nieuw programma met Jan Versteegh en Albert Verlinde is in 2019 te zien bij SBS6.

Foto: RTL / Roy Beusker