Bridget en Jelle moeten DDD verlaten

Bridget en Jelle moeten DDD verlaten

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentatrice Bridget en haar danspartner Jelle hebben Dance Dance Dance moeten verlaten. Na drie afleveringen kregen zij de minste punten van de jury. Ondanks het vertrek uit het dansprogramma van RTL 4 mogen Bridget en Jelle wel een bedrag van €25.000,- uitreiken aan het goede doel, het gehandicapte kind.

In de show van zaterdag danste Bridget nog als Madonna. Zij kreeg de opdracht om te dansen op Vogue. Dit vond de presentatrice heel erg leuk om te doen. Het was een droom die uitkwam, aldus Bridget.

Zaterdagavond danste zij met Jelle op het nummer Hips Don't Lie van Shakira. De juryleden gaf het danskoppel behoorlijk lage cijfers. Hiermee leken hun kansen al snel verkeken. Met opgeheven hoofd namen zij dan ook afscheid van Dance Dance Dance.

Met het vertrek van Bridget en Jelle zijn er nog vier danskoppels in de strijd. Zij gaan alles op alles zetten om in de halve finale te komen. Zo gaan Holly Mae en Soy, Britt en Urvin, Miljuschka en London en Marlayne en Patrick volgende week de strijd weer met elkaar aan. Welk danskoppel zal volgende week het dansprogramma moeten verlaten?

Dance Dance Dance is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Mike van den Toorn