Holland’s Got Talent dumpt Patricia Paay

Holland’s Got Talent dumpt Patricia Paay

Geschreven door Pieter Jongsma

Patricia Paay wordt uit Holland’s Got Talent gezet. Ze is daarmee haar laatst overgebleven tv-klus kwijt. Dat meldde vriendin Patty Brard gisterenavond laat in Shownieuws. Brard heeft te doen met Paay, die haar jurystoel moet afgeven aan Chantal Janzen. “Patricia heeft een telefoontje gekregen van RTL 4-baas Erland Galjaard dat ze een frisse wind door de jury laten waaien, maar die frisse wind waait alleen op haar stoel. Dat is heel zielig, want de rest blijft er gewoon wel in.”

De tv-diva heeft wel een idee wat er achter zit. “‘Een frisse wind’ is altijd ‘je bent te oud’, maar dan tactisch. Ik vond het zo zielig, want ik had haar aan de telefoon en dan zegt ze: ‘Het doet toch pijn, dan is het nu echt over.‘”

Nu zit Paay zonder tv-werk. “Ze probeert zich altijd sterk te houden, maar ik vind het toch altijd triest dat er voor ons allen een dag aan komt dat het ophoudt.”

Het zal volgens Brard een gemis zijn. “Patricia zit al jaren in de jury van Holland’s Got Talent en doet dat erg goed. Ze heeft het hier bij SBS 6 gedaan en toen ging de show naar RTL 4, waar ze ook naar toe ging. Ze zat geweldig in de jury te performen.

Brard, die als geen ander weet wat het is om steeds maar weer op te duiken op tv, weet niet of Paay hetzelfde gaat lukken. “Ik maak toch een ander soort programma’s. Zij zit in een jury.

In december zei Paay nog niet te vrezen voor haar tv-carrière. “In de wandelgangen ving ik op dat RTL met een nieuwe reeks Holland’s Got Talent aan de slag gaat. Dus dan kom ik gewoon weer op televisie.

 

[Mediacourant]