Boxing Stars: De comeback van Thomas?!

Boxing Stars: De comeback van Thomas?!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het is weer woensdag en dus tijd voor Boxing Stars. Aflevering drie staat op het programma. Weten jullie nog wat er vorige week gebeurde? Michella die het na één ronde opgaf? Ik ben benieuwd wat er vanavond weer gaat gebeuren. Feit is dat Thomas Cox een comeback maakt! Vorige week kreeg hij nog rake klappen van Michael. Nu is hij terug voor een tweede ronde. Is dat wel helemaal eerlijk?

Maar eerst is het tijd voor een gevecht tussen Jebroer en Matsoe Matsoe. Een gevecht tussen Jebroer en Matsoe Matsoe. Gelukkig staat er geen spatie tussen Je en broer. Want dan zou je broer een gevecht aangaan met Matsoe Matsoe. Nu ben ik blij dat de rapper in de ring staat. Beide 'zwaargewichten' hebben er zin in, tenminste daar lijkt het op.

Nou! De eerste ronde loog er niet om. Matsoe Matsoe ging vol in de aanval. Er vielen een paar rake klappen bij Jebroer. Maar de rapper sloeg zeker een paar keer terug. Dus dit is echt een goed gevecht. In de tweede ronde kwam Jebroer keihard terug. Ze gaven allebei alles, maar echt alles. Dit is wel even wat anders dan de vorige twee weken. Nu lijkt het programma pas écht te beginnen.

Zo'n derde ronde hakt er altijd wel in. Vooral Jebroer had het er moeilijk mee. De seconden tikken langzaam maar zeker terug. Ook Matsoe Matsoe had het een beetje gehad. Maar het lijkt erop alsof Matsoe Matsoe dit gevecht gewonnen heeft. Na een overleg van de jury kwam Matsoe  Matsoe inderdaad als winnaar uit de bus. Jebroer droop af, met een bloedneus, dat dan wel weer.

Het tweede gevecht van de avond is tussen Mascha en Billy. Wat mij opviel is dat er veel YouTube sterren in de zaal aanwezig waren. Zij zaten daar om Mascha aan te moedigen. Aan zelfvertrouwen geen gebrek zeg. Mascha dacht Billy wel makkelijk aan te kunnen. Ik vraag het mij af of ze het wel voor elkaar krijgt. Billy lijkt mij behoorlijk gevaarlijk in die ring, met bokshandschoenen aan.

Na de eerste ronde leek Billy aan de winnende hand. Zij stootte veel klappen uit aan Mascha. Maar Mascha sloeg ook van zich af. Maar na de tweede ronde ontving Mascha meer en meer klappen. Billy leek wel te dansen in de ring. Dansen doe je in een ander programma. Volgens mij gaat Billy dit gevecht winnen. Mascha! Het is nu wel even tijd voor actie hoor, wil je winnen.

Nou Billy deed vel meer haar best. Dat zag ik aan alles. Mascha stond er bij en keek er naar. Ze haalde af en toe een keer uit, maar het was niet genoeg. De jury heeft een winnaar uitgekozen. Natuurlijk ging de winst naar Billy! Zij is een ronde verder. Geheel terecht hoor. Ik had het niet verwacht, maar Billy was heel goed.

Het derde en laatste gevecht ging tussen Koen en Thomas. Thomas kreeg vorige week rake klappen van Michael. Maar dit keer krijgt hij klappen van Koen? Ik heb respect voor Thomas. Hij doet het maar mooi even. Twee keer achter elkaar meedoen aan Boxing Stars. Wie doet hem dat na? Maar hoe gaat hij het doen? Stiekem ben ik wel een beetje bang. Want ik ben fan van Thomas. Dus ik gun hem de overwinning. Maar met gunnen alleen kom je er niet.

KOEN! Die slaat er meteen op los. Thomas moet weer veel klappen incasseren. Ik heb medelijden met hem hoor. Maar Thomas herpakte zich een beetje. Dus het kon nog alle kanten op. Het leek erop alsof Thomas zijn comeback heel serieus nam. Hij deelde nu keer op keer ook klappen uit. Maar Koen deelde op zijn beurt ook weer flinke klappen uit.

Wie wint er nu na drie rondes? Wordt het Koen of toch Thomas? Ik zou zelf willen dat Koen zou winnen. Want Thomas heeft nu, na twee weken, wel genoeg klappen ontvangen. Hij stond twee weken achter elkaar in die Boxing Stars ring. Dat kan niet iedereen zeggen hoor. Dus Thomas, je hebt een mooie comeback gemaakt. Doe nu maar even lekker rustig aan. Blijf nu maar even uit de ring oké? Dit gevecht werd gewonnen door Koen.

Al met al was het weer een bijzondere aflevering. Er werden weer flink wat tikken uitgedeeld. Harde tikken. Hele harde tikken. Nu is het weer een week rustig. Thomas bood overigens aan om volgende week weer mee te doen, mocht er iemand ziek zijn. Ik hoop het niet Thomas, je hebt nu wel even genoeg klappen ontvangen. Meer dan genoeg. 

Volgende week is Boxing Stars terug. Kijken jullie dan ook?! Ik kijk dan zeker weer. 

Boxing Stars is iedere woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Foto: Andy Tan