De kwis krijgt een doorstart

De kwis krijgt een doorstart

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het populaire spelprogramma, De kwis, krijgt een vervolg. Dit nieuws werd maandag bekend gemaakt in RTL Boulevard. Niels van der Laan en Jeroen Woe gaan een nieuwe zaterdagavond spelprogramma maken onder de naam; Even tot hier. Iedere week schuift een gast aan die in het nieuws is geweest. Hoe het spelprogramma er verder uit zal zien is nog niet helemaal duidelijk.

De kwis stopte in april dit jaar na tien seizoenen. Na 115 afleveringen stopte het succesvolle spelprogramma. Naast Niels en Jeroen waren Joep van Deudekom en Rob Urgent ook onderdeel van De kwis. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw. De presentator is momenteel te zien bij RTL 4. Op pakjesavond was hij nog te zien in Sint en Paul pakken uit!

De kwis keerde onlangs nog even terug op televisie. Het ging om een speciale aflevering vol hoogtepunten van de liedjes uit De kwis. Niels en Jeroen zongen nog één keer samen de grootste 'hits' uit De kwis. Er zal in Even tot hier ook zeker muziek in voorkomen.

Wie de presentatie voor zijn rekening neemt is ook nog niet bekend. De kans dat Paul het programma presenteert is vrij klein. Hij tekende onlangs een drie jarig contract met RTL 4. Wanneer Even tot hier op televisie te zien zal zijn, is ook nog niet bekend gemaakt.

Foto: BNNVARA / Olivier Thijssen