Wie is de mol? gaat weer van start

Wie is de mol? gaat weer van start

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De fans van Wie is de mol? hebben er lang naar uitgekeken. Maar vanavond wordt het lange wachten beloond. Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. Direct na het NOS Journaal van 20.00 uur start het nieuwe seizoen op NPO 1. Wel met een nieuwe presentator; Rik van der Westerlaken. Hij neemt de presentatie over van Art Rooijakkers, die naar RTL 4 is overgestapt.

In dit nieuwe seizoen zijn onder andere RTL Nieuws lezeres Merel Westrik, zanger Nielson, YouTube-ster Nikkie de Jager, Hart van Nederland presentatrice Evelien de Bruijn, bakker Robèrt van Beckhoven en journalist Sinan Can te zien. Daarnaast doen ook Evi Hanssen, Jamie Trenité mee aan het populaire spelprogramma. Dé belangrijkste vraag die de kijker weer bezig gaat houden; wie is toch die mol? 

Wie de mol nu echt is weet de kijker pas over tien weken. In de laatste aflevering, die live te zien is, maakt de mol zich bekend. In het vorige seizoen bleek Jan Versteegh de mol te zijn. Wie het dit jaar is, is nog één groot raadsel. Na de eerste aflevering zullen er veel vragen ontstaan. Deze zullen behandeld gaan worden in de talkshow over Wie is de mol?; Moltalk. Deze talkshow is vanaf 21.25 uur te zien op NPO 3.

Mocht de Wie is de mol? kijker bij NPO 1 blijven, dan zijn daar Frans en Mariska Bauer te zien. Zij starten direct na Wie is de mol? met hun nieuwe reisprogramma Frans Bauer in China. Samen ontdekken zij het land China en alles wat daar bij komt kijken. Hoe zullen Frans en Mariska het gaan vinden?

Wie is de mol? is vanaf vanavond weer iedere zaterdagavond om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.
Moltalk is vanaf vanavond weer iedere zaterdagavond om 21.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Foto: SBS / Reinier Bergsma