Evelien de Bruijn niet bang voor verdwijnen Hart van Nederland

Evelien de Bruijn niet bang voor verdwijnen Hart van Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Presentatrice Evelien de Bruijn is niet bang dat Hart van Nederland gaat verdwijnen, nu Talpa bezig is met op vernieuwen van SBS6. "Ik maak me helemaal geen zorgen", laat de Bruijn weten in De Telegraaf.

Evelien laat weten dat Hart van Nederland net een nieuwe hoofdredacteur heeft die goed contact heeft met John de Mol. "Wij zijn in een heel andere fase terechtgekomen dan iedereen denkt. Niet in een hoekje geslagen, maar juist keihard aan het werk. Het is een inspirerende periode waarin we groot mogen denken en ideeën aandragen."

Na het vertrekt van enkele oud vertrouwden SBS-gezichten lijkt de Mol nu Hart van Nederland te gaan aftakelen. Eerder maakte Talpa bekend niet verder te gaan met Piets Weerbericht, de zender werkt aan nieuwe weervoorziening waarvoor de zender enkele RTL-gezichten in huis heeft gehaald. Ook zou Talpa Merel Westrik hebben gevraagd het nieuws te gaan lezen op SBS6.

Toch heeft Talpa volgens Evelien nog genoeg grote plannen met Hart van Nederland. "We gaan er tegenaan met z’n allen zonder het Hart van Nederland-DNA kwijt te raken. We zijn ervan overtuigd dat we als merk nog lang blijven bestaan en daar wil ik dolgraag een bijdrage aan leveren."

Foto: Nick van Ormondt