Beau van Erven Dorens begint 2 september met talkshow

Beau van Erven Dorens begint 2 september met talkshow

Geschreven door Daniël Schalk

Presentator Beau van Erven Dorens start op maandag 2 september met zijn eigen late night-talkshow op RTL4. Dat blijkt uit het uitzendschema van RTL4 voor september. De commerciële familiezender benadrukt dat het programma wel een talkshow wordt, maar niet hetzelfde als andere talkshows.

Hoe de talkshow eruit gaat zien is nog niet duidelijk. “Wat voorop staat is dat de mensen tussen 22.30 uur en 23.30 uur iets anders krijgen voorgeschoteld dan er nu al te zien is. Maar als ze naar bed gaan wel het idee hebben dat ze iets meegekregen hebben”, zei Beau in april tegen het AD.

Beau gaat de late avond afwisselen met iemand anders, maar met wie is nog niet bekend. “Als ik iets doe, wil ik er vol voor gaan en moet alles wijken. In die andere maanden wil ik de dingen doen die ik nu ook doe”, zegt de presentator van programma’s als het Rotterdam Project en Beau en de Veteranen.

De talkshow van Beau is vanaf 2 september om 22:30 uur te zien op RTL4. Je kunt Beau en de Veteranen terugkijken op Gids.tv.

Foto: RTL / William Rutten