Beau van Erven Dorens van start met nieuwe talkshow

Beau van Erven Dorens van start met nieuwe talkshow

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De eerste maandag van september is meteen een hele spannende. RTL 4 durft het namelijk nogmaals aan een talkshow uit te zenden. Dit keer mag Beau van Erven Dorens het gaan proberen. Hij is vanaf vanavond iedere werkdag om 22.30 uur te zien in de talkshow Beau. Het is voor de presentator een spannende tijd. Gaan de mensen nu wel kijken?

Want er iets aan de hand met de late avond van RTL 4. Een paar jaar geleden was het Humberto Tan die veel kijkers bereikte. Daar kwam een einde aan, de kijkers liepen massaal weg. Het gevolg was dat hij zijn spullen kon pakken. Maar RTL wilde toch door met de talkshow. Na een zoektocht werd Twan Huys van de NTR overgehaald naar de commerciële zender.

Helaas was dat ook geen goede match. De kijkers kwamen niet terug, sterker nog ze bleven weg. De meeste mensen stemden af op Pauw of Jinek. Het kon niet langer goed gaan dus besloot RTL er een einde aan te maken. Er kwam een vroegtijdig einde aan de samenwerking tussen Twan en RTL. Wat moest RTL nu met haar late avond?

Even werd Bridget Maasland ingeschakeld voor de remake van De Zwakste Schakel. Het leverde verrassend goede kijkcijfers op. De blonde presentatrice deed het beter dan de talkshow. Na een paar weken probeerde RTL het met Art Rooijakkers. Zomer met Art was ook niet het succes waar ze op hoopten.

Nu ligt er toch een druk op de schouders van Beau. Zal hij wel kijkers weten te bereiken? Hij heeft zijn plek bij RTL Boulevard in ieder geval al (even) opgegeven. Eddy Zoëy is zijn opvolger en zal vanavond zijn debuut maken als presentator bij het showbizzprogramma.

Naast Beau heeft RTL 4 nog twee nieuwe programma’s staan. Meteen na Goede Tijden, Slechte Tijden is Ons huis vol spullen te zien. In dit programma gaat Lieke van Lexmond proberen om overbodige spullen bij mensen thuis weg te halen.

Daarna neemt Humberto het stokje over. Hij start vanaf 21.30 uur met het nieuwe programma The repair shop. Hierin volgt Humberto mensen die iets dierbaars willen laten maken. Een kapot horloge, een beschadigd schilderij of een meubelstuk met een barst? Het team van The repair show probeert om het weer in de originele staat te brengen.

De vernieuwde maandagavond van RTL 4 ziet er als volgt uit:

20.30 uur: Ons huis vol spullen
21.30 uur: The repair shop
22.30 uur: Beau

Beau is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4. Je kunt Beau terugkijken op Gids.tv.

Foto: RTL