Nieuwe tv-zender FOX én abonneezenders FOX Sports ook te zien bij KPN

Nieuwe tv-zender FOX én abonneezenders FOX Sports ook te zien bij KPN

Geschreven door Pieter Jongsma

Eredivisie Media & Marketing (EMM) en KPN hebben hun distributieovereenkomst verlengd en uitgebreid.

De overeenkomst heeft betrekking op de doorgifte van de nieuwe tv-zender FOX via KPN iTV en de abonneezender FOX Sports Eredivisie via KPN iTV en KPN Digitenne. Zo is ook voor KPN-abonnees komend weekend het live Eredivisie-voetbal vanaf de start van de competitie op vertrouwde wijze rechtstreeks te zien op FOX Sports Eredivisie. Daarnaast komt via KPN iTV ook het nieuwe FOX Sports International beschikbaar. De nieuwe tv-zender FOX is vanaf augustus bij KPN iTV te vinden op kanaal 14.

 

Per direct verkrijgbaar bij KPN: FOX Sports Eredivisie

Met ingang vanaf 1 augustus heeft voetbalzender Eredivisie Live een nieuwe naam: FOX Sports Eredivisie. FOX Sports Eredivisie blijft de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal. Met drie kanalen boordevol live Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker voetbal en Nederlandse clubs in de UEFA Europa League, gepresenteerd door onder anderen Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Tevens wordt FOX Sports International geïntroduceerd: twee extra kanalen met exclusief de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en UEFA Europa League (met uitzondering van Nederlandse clubs).

 

FOX Sports Eredivisie is per direct verkrijgbaar bij KPN. Het abonnement van huidige Eredivisie Live abonnees gaat automatisch over in FOX Sports Eredivisie. De prijs verandert niet en blijft €17,50 per maand bij KPN iTV en €12,50 per maand voor abonnees van KPN Digitenne. Vanaf 2 september is ook FOX Sports International beschikbaar voor klanten van KPN iTV.

 

Vanaf augustus ook bij KPN: FOX

FOX is in augustus te zien voor abonnees van KPN iTV (kanaal 14). FOX is een nieuwe digitale tv-zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het programma-aanbod bestaat uit kwaliteitsprogramma’s voor een brede Nederlandse doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 12 jaar. Series, films en sport zijn daarbij de drie voornaamste ingrediënten. FOX wordt geëxploiteerd vanuit EMM, het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, Endemol en KNVB. Hieronder vallen ook de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.