Net geen miljoenenpubliek voor All Together Now

Net geen miljoenenpubliek voor All Together Now

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De muziekshow van Chantal Janzen, All Together Now, kwam net niet boven de miljoen kijkers uit. Op de laatste zaterdag van 2019 moest Chantal genoegen nemen met 900.000 kijkers. Hiermee staat de tweede aflevering van het nieuwe seizoen op plek tien in het kijkcijferoverzicht.

Wel wist Chantal te winnen van de ijsprogramma’s. Zo moest NPO 1 genoegen nemen met 764.000 kijkers voor De ijzersterkste. Bij SBS6 scoorde Dancing on ice slechts 536.000 kijkers. Daarmee staan deze twee programma’s op de plekken dertien en twintig in hetzelfde kijkcijferoverzicht.

Er ontstond nog enige verwarring over de 'honderd'. In de honderd juryleden zitten onder andere de tweeling Mylène en Rosanne. Wat ze niet leken te weten is dat Meike (bekend van de meidenband Kus), ook in de jury bleek te zitten. Samen besloten een nummer van de band te zingen. De avond van de tweeling kon niet meer stuk.

Rond de klok van half tien scoorde NPO 1 wel. Ik Vertrek kon weer rekenen op 1,3 miljoen kijkers. Dat is meteen goed voor de tweede plek, net achter het NOS Journaal van 20.00 uur, in het kijkcijferoverzicht. Bankgiro Miljonairs deed het met 1,0 miljoen kijkers op RTL 4 ook zeker niet slecht. Het was wel meteen de laatste aflevering van het huidige seizoen.

SBS6 probeerde de kijkers te laten lachen met Komt een man bij de dokter. Hier keken in totaal 468.000 mensen naar.

Later op de avond scoorde Lenette van Dongen 641.000 kijkers met haar voorstelling Tegenwind. Hart van Nederland wist rond half elf nog 796.000 mensen te informeren. RTL 4 wist slechts 363.000 mensen te bereiken met Edwin Evers Band. De voorstelling werd niet goed bekeken op de late avond van de commerciële zender.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: RTL