Streaming Releases: Pelé, The Next E-Talent, Temptation Island en Sentinelle
Bron: RTL

Streaming Releases: Pelé, The Next E-Talent, Temptation Island en Sentinelle

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Pelé

Netflix komt met een documentaire over het levensverhaal van Pelé. In deze film zien we een van de beste voetballers aller tijden in zijn zoektocht naar perfectie en de status die hij vandaag de dag heeft. Het levensverhaal van de drievoudig wereldkampioen is vanaf 23 februari te zien op Netflix.

The Next E-Talent: Team Gullit

We blijven even bij het voetbal, want Videoland komt met een heuse talentenjacht voor gamers van het spel FIFA21. In een afvalrace nemen verschillende spelers het tegen elkaar op om een plek te bemachtigen in het team van Ruud Gullit. In deze talentenjacht worden verschillende skills die nodig zijn om een e-sporter te worden. The Next E-talent is vanaf 2 maart wekelijks te zien op Videoland.  

Temptation Island USA 

In het derde seizoen van Temptation Island USA gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Thomas lijdt aan enorme bindingsangst en wil dat zijn vriendin hem accepteert zoals hij is. Erica wil dat haar vriend Kendal echt onderzoekt of het gras groener is dan hij denkt. Dan zijn daar ook nog Erin en Corey die enorm twijfelen aan de relatie en willen onderzoeken wat er precies ontbreekt in de relatie. Als laatste is daar het Kristen en Julian. Zij zijn elf jaar samen en lijken klaar te zijn om elkaar het jawoord te geven. Seizoen 3 van Temptation Island USA is wekelijks vanaf 4 maart te zien op Videoland. 

Sentinelle 

Klara werkt als tolk in het Franse leger en is na de oorlog in Syrië overgeplaatst naar Nice. In Nice probeert Klara haar leven weer op te pakken na alle heftige dingen die ze heeft meegemaakt. Op een avond nadat ze is gaan stappen, wordt Klara halfdood op het strand gevonden. Ze blijkt te zijn verkeeracht en in elkaar geslagen. Klara besluit om alles op alles te zetten om haar daders terug te vinden.  Sentinelle is vanaf 5 maart te zien op Netflix.