AD en Qmusic maken dagelijkse liveshow over corona-nieuws

AD en Qmusic maken dagelijkse liveshow over corona-nieuws

Geschreven door Daniël Schalk

Radiozender Qmusic slaat de handen ineen met het Algemeen Dagblad voor een dagelijkse radioshow over het coronavirus. AD-host Hidde van Warmerdam presenteert vanuit een studio op het dak van Qmusic een dagelijkse radioshow met positieve updates en inspirerende verhalen.

De radioshow is onderdeel van het gelijknamige platform #NLblijftthuis, dat binnenkort wordt gelanceerd. “We willen onze ogen niet sluiten voor het leed en de uitdagingen van dit moment, maar merken ook dat er behoefte is aan juist ook mooie verhalen en inspiratie”, zegt Van Warmerdam.

Dagelijks om 16:30 uur biedt Hidde samen met wisselende co-hosts een podium aan inspirerende verhalen over hoe Nederland omgaat met de situatie. Onder andere Qmusic-dj Hila Noorzai en AD-columniste Nynke de Jong schuiven aan naast Hidde op het positieve corona-nieuws te belichten.

#NLblijftthuis is een initiatief van Qmusic en ADR Nieuwsmedia. Onder ADR Nieuwsmedia vallen het AD en de regionale titels Brabants Dagblad, BN DeStem, Tubantia, PZC, Eindhovens Dagblad, de Stentor en de Gelderlander.