GTST-blog: Janine begeeft zich in groot gevaar
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Janine begeeft zich in groot gevaar

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het zit Janine niet bepaald mee de afgelopen week. Eerst krijgt ze te maken met de bemoeienissen van Judith. Waar zij mee bezig is, is echt een raadsel. Maar later krijgt Janine te maken met Richard. Hij aast nog altijd op het bewuste schilderij van Ludo. 

Hiervoor gaat Richard ver, heel ver. Hij houdt Janine en Leon onder schot. Leon moet het schilderij brengen, anders loopt het niet goed af met Janine. Meteen brengt Leon Amelie op de hoogte. Zij is bezig met een vervalsing. Hiermee hoopt Janine van Richard af te komen. Even leek het erop alsof Janine tot Richard doordrong. Maar helaas liet Richard zich niet zo makkelijk ompraten. 

Leon en Amelie moeten heel snel te werk gaan. Zij vervangen het echte schilderij met de vervalsing. Wanneer Leon arriveert met de vervalsing is Richard dolgelukkig. Eindelijk heeft hij hét schilderij in handen. Nu staat niets hem meer in de weg. Maar wat is hij met Janine van plan? Komt zij werkelijk ongeschonden uit deze situatie?

Wat zal Leon doen als hij erachter komt dat het een vervalsing is? Janine en Amelie speelden figuurlijk met vuur. Met iemand als Richard moet je geen ruzie maken. Zal hij wraak willen nemen? Of is Meerdijk nu voorgoed van deze bad guy af? Ergens hoopte je dat Ludo zijn vrouw zou redden uit de handen van Richard. Maar helaas: Ludo is nog altijd spoorloos verdwenen. Komt er snel een teken van leven?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.