Muziek Releases: René Becker, Armin van Buuren, Leo Nardell & Gordon

Muziek Releases: René Becker, Armin van Buuren, Leo Nardell & Gordon

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

René Becker - Het Is Raak

De Nederlandstalige zanger René Becker komt deze week met zijn nieuwste single Het Is Raak. Een nummer met een heel uptempo nummer. Het heeft wel iets zomers en iets swingend in zich. Echt een nummer voor een gezellige zomeravond aan het strand. Met René Becker zal het vast en zeker een feestje worden!

Tino Martin & Gordon - Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn

Gordon is terug van weggeweest! In 2015 hing Gordon de microfoon aan de wilgen en beloofde hij dat hij nóóit meer zou gaan zingen, maar het einde van zijn muziekcarrière bleek gedwongen door zijn jarenlange drugs- en alcoholverslaving. Nu hij is afgekickt, pakt hij het zingen weer op. Zijn debuut maakt hij samen met Tino Martin, met wie Gordon zijn oude nummer Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn nieuw leven in blaast.

Danny van Loon – Samen

Het blijft nog even zomers én Nederlandstalig, want ook Danny van Loon heeft een zomerse single uitgebracht. Zijn nieuwe nummer heet Samen. Het is een heerlijk zomers nummer met een erg aanstekelijke melodie. De stem van Danny is bovendien prettig om te horen. Heeft hij hier met Samen een zomerhit(je) in handen? 

Armin van Buuren & Nicky Romero - I Need You To Know

Een unieke samenwerking in dj-land: de Nederlandse top-dj's Armin van Buuren en Nicky Romero hebben de handen ineen geslagen voor een heerlijk zomers nummer. De twee dj's kennen elkaar al jaren, maar hadden nog nooit samen een nummer gemaakt. Daar is nu verandering in gekomen met de heerlijke dance-plaat I Need You To Know, waarvoor zij hebben samengewerkt met de redelijk onbekende zanger Ifimay.

Leo Nardell - Vandaag vergeet ik alle zorgen

In het café van zijn vader zette Leo Nardell zijn eerste stapjes als zanger, maar inmiddels heeft hij al veel hits op zijn naam staan. Na Ik blijf toch komen en Alleen is maar alleen komt de Nederlandstalige zanger nu met Vandaag vergeet ik alle zorgen. Het is weer een typisch Leo-liedje, dus het wordt ongetwijfeld weer een grote hit!