RTL4 op Koningsdag met de Chantal en Beau Show
Bron: RTL

RTL4 op Koningsdag met de Chantal en Beau Show

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL4 komt op Koningsdag met de Chantal en Beau Show. Normaal  trekt heel Nederland op die dag het land in om langs de vrijmarkten te gaan. Vanwege de corona crisis in het land gaat dat allemaal niet door. 

Maandag maakt RTL4 een speciale uitzending in samenwerking met Kika. Live vanuit het kantoor van Chantal Janzen. ‘De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren’. Samen met Beau van Erven Dorens biedt Chantal de kijker de mogelijkheid om alsnog hun spullen te verkopen. En dat niet alleen: ook workshops, muziekoptreden en diners zijn mogelijk. Noem het maar op. Niets is te gek. De leukste, gekste en meest bijzondere spullen en acties brengen Beau en Chantal bij de kijkers onder de aandacht.

Mensen die iets bijzonders willen verkopen of iets speciaals willen laten zien of horen, kunnen dat opgeven via kikavrijmarkt.nl. Daar kunnen zij vanaf woensdag 22 april ook een kleedje met hun spullen op zetten. De opbrengst, of een deel daarvan, geven zij naderhand aan KiKa, die dat gebruikt voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker.

De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren, maandag 27 april vanaf 20.30 uur bij RTL4.