Muziek Releases: Maan, Bazart, Guus Meeuwis, Douwe Bob & Dodie

Muziek Releases: Maan, Bazart, Guus Meeuwis, Douwe Bob & Dodie

Geschreven door Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Maan & Bente - Nee Is Nee

Het nummer Nee Is Nee van zangeres Maan en Bente heeft een diepgaande boodschap. Het gaat over van wat ze hebben meegemaakt en dat je voor jezelf op moet komen als het gaat over ongemakkelijke situaties. Maan had eerder op haar Instagram aangegeven waar dit liedje voor bedoeld is. Het is een pracht nummer en is zeker nummer 1 op de top lijsten waardig

Bazart - Anders

Het populaire pop-band uit België maakt voornamelijk Nederlandse muziek. In 2012 is de band Bazart opgericht en sindsdien zijn ze niet te stoppen. Het nieuwe nummer Anders is een pracht plaatje en is 2 dagen geleden uitgebracht. Het is het luisteren weer waard want zoals altijd maken ze leuke muziek. Grote kans dat ze hoog in de lijsten komen.

Guus Meeuwis & Tino Martin - Vrienden (Accoustic version)

De Nederlandse populaire zangers maakte van de week een accoustische versie van de goude oude plaat Vrienden van acht jaar geleden. Van de week waren Guus Meeuwis en Tino Marin te gast bij Holland Casino. Daar gingen ze het vrolijke nummer duetten. Met dit nummer word je spontaan vrolijk van en geeft je een positieve vibe. Zeker radio waardig en kans op een hit.

David Guetta - Get Together

David Guetta, een van de meest succesvolle dj's van de wereld en de meest populaire. De Franse dj zijn nieuwste single is Get Together. In Samenwerking met dj Tuborg is het een goud plaatje geworden. Lekker muziek, goeie beat en mooi gezongen. De dj stelt ons nooit teleur en gaat van hit naar hit. Get Together is een mix van dance en electro.

Dodie - Special Girl

De 26 jarige Engelse zangeres Dodie Clark is geboren en getogen in de Verenigd Koninkrijk. Ze heeft een nieuw nummer uitgebracht Special Girl. Een leuk en rustig nummer.