Muziek Releases: Maan, Edsilia Rombley, Teske de Schepper & Zara Larsson

Muziek Releases: Maan, Edsilia Rombley, Teske de Schepper & Zara Larsson

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Maan & Snelle - Blijven slapen

Er bestond een hechte vriendschap toen ze vorige jaar elkaar ontmoette bij Vrienden Van Amstel Live. Zangeres Maan en rapper Snelle hebben bij zijn thuis het nummer Blijven Slapen gemaakt. Het nummer gaat over het herkenbare gevoel van de spanning tijdens daten. De producer daarvan is Daniel Ro. Het is een nummer die je maar blijft luisteren en waar je niet meer stil zit.

Edsilia Rombley - Als Ik Weer Bij Jou Ben

Edsilia Rombley is vooral bekend geworden door haar deelname aan Soundmixshow en aan Eurovisie Songfestival. De ouders van de Nederlandse zangeres hebben een Caribische achtergrond. Het nummer Als Ik Weer Bij Jou Ben is een prachtig en rustig nummer met de betekenis dat je je volledig gelukkig en compleet voelt als je bij diegene bent.

Teske de Schepper - In Bloei

Eén van de bekendste YouTubers van Nederland, Teske De Schepper, heeft een nieuw single uitgebracht, In Bloei. De videoclip bevindt zich in een mooi natuurgebied en haar vriend Mert Ugurdiken heeft de videoclip geschoten. Het is weer zo'n prachtig en rustig nummer waar je uren naar kan luisteren.

Zara Larsson - Look What You've Done

De Zweedse zangeres werd bij het grote publiek bekend geworden door haar deelname van de Zweedse versie van Holland's Got Talent: Talang in 2008. Ze brak door in 2013 met haar eerste EP Introducing. Nu komt ze aan met een nieuwe single, Look What You've Done.