Vanavond op tv: Omroep MAX herhaalt lekkerste baksels uit Heel Holland Bakt
Bron: MAX / Roland J. Reinders

Vanavond op tv: Omroep MAX herhaalt lekkerste baksels uit Heel Holland Bakt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Omroep MAX komt vanaf vanavond met de hoogtepunten uit Heel Holland Bakt. Iedere week blikt het populaire programma terug op de afgelopen seizoenen. Want er zijn behoorlijk veel hoogtepunten op te noemen. De eerste aflevering start vanavond om 20.30 uur op NPO 1.

De afleveringen zien er natuurlijk heel smaakvol uit. Alle hoogtepunten zijn met de zorgvuldige keuze in elkaar gezet. In iedere aflevering staat een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk centraal. Maar ze komen wel allemaal uit verschillende seizoenen. Zo is het allereerste opdracht uit seizoen één te zien tot het geweldige fruitspektakel uit seizoen zeven.

Het allerlekkerste en allerbeste wordt nogmaals aan de kijker getoond. Maar vergeet de regenbuien in de tent niet. André van Duin heeft staan dweilen (met de kraan open). De aangebrande koekjes uit de oven, wie kent het niet? Niet alleen oude koek wordt er getoond. Er komen ook niet eerder getoonde beelden van André Janny én Robèrt. Dat wordt ongetwijfeld smullen en genieten. 

Hoe het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt er uit zal zien is nog niet bekend. Er wordt nog druk nagedacht om de tent coronaproof te maken. Want er zal gewerkt moeten worden met afstand. Het proeven en beoordelen moet ook op een veilige afstand gedaan worden. Voor het zover is eerst even een aantal weken genieten van de hoogtepunten uit Heel Holland Bakt.

Het beste van Heel Holland Bakt is iedere woensdagavond om 20.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.