Bioscoop Releases: Trolls, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Secret Garden en Peninsula
Bron: DFW

Bioscoop Releases: Trolls, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Secret Garden en Peninsula

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepelen, verschijnen eerder uitgestelde filmreleases in de bioscoop. Twee keer per maand bespreken we een aantal nieuwe filmtitels die in de bioscoop zullen verschijnen.

Trolls World Tour

Trolls World tour is het vervolg van de succesvolle eerste Trolls film van Dream Works Animation,die onder andere verantwoordelijk zijn voor de klassiekers: Schrek, Madagaskar en Kung- Fu Panda. Poppy en Branch doen in deze kleurrijke en vrolijke film een grote ontdekking. Er zijn namelijk zes Trollenstammen waar zij deel van uitmaken met zeer uiteenlopende muziekstijlen. De wereld van de Trollen staat op het punt om van alle lossen trollengebieden er een geheel van te maken waarin de verschillende smaken qua muziek samen zullen komen. De film is vanaf 5 augustus te zien in de bioscoop.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

In deze film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Daphne Deckers, wordt het van Iris. Iris wordt net na haar zwangerschap in de steek gelaten door Pieter, die met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Haar leven als prille moeder in combinatie met haar baan in mediawereld en sociale leven komen in de verdrukking. In het jaar dat volgt krijgt Iris door haar twee beste vriendinnen en de komst van een liefde haar leven weer op de rails, maar wil ze nog wel wraak nemen op haar ex. Alles is zoals het zou moeten zijn is vanaf 6 augustus te zien.

The Secret Garden

De 10-jarige Mary Lennox wordt naar haar oom (Collin Firth) in Londen gestuurd nadat haar ouders overlijden. In het grote landhuis van de oom maakt Mary kennis met haar neefje Colin die door zijn ziekte het huis niet mag verlaten. Samen gaan ze toch op onderzoek in honderden kamers en in verschillende uitgestrekte tuinen. In een van de tuinen ontdekken ze een deur die toegang geeft tot een tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest. The Secret Garden draait vanaf 12 augustus in de bioscoop.

Peninsula

Zuid-Korea kampt met een zombie-uitbraak en daardoor wordt het land in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung- Seok en Min-Jung krijgen de opdracht om een verlaten vrachtwagen binnen een tijdslimiet op te halen om op die manier het schiereiland te ontvluchten. Ze krijgen alleen niet enkel met de zombies te maken, maar ook met de militaire organisatie Unit 631.