Bioscoop Releases: Eiffel, Riders of Justice en Alles Op Tafel
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: Eiffel, Riders of Justice en Alles Op Tafel

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases. 

Eiffel 

De film Eiffel vertelt het verhaal over twee geliefdes die de skyline van Parijs voor altijd hebben veranderd. Gustave Eiffel keert met de wereld aan zijn voeten terug naar Parijs na het afronden van de bouw van het Vrijheidsbeeld. De overheid van Frankrijk benadert hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs. In eerste instantie weigert Gustave, totdat hij een oude liefde tegen het lijf loopt. De liefde tussen de twee bloeit weer op en deze liefde zorgt voor de inspiratie om de Eiffeltoren te ontwerpen. Eiffel is vanaf 28 oktober te zien in de bioscoop. 

Riders of Justice 

Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlinger maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan en ook voor Markus wordt het duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en die missie leidt tot wisselende resultaten.

Alles Op Tafel 

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Het begint als een leuke avond, maar de sfeer verandert als iemand voorstelt een spel te spelen. Voor het spel moet iedereen zijn telefoon op tafel leggen en alles wat er die avond binnenkomt wordt gedeeld. Door dit spel leren de vrienden elkaar van een hele andere kant kennen en komen de vriendschap en relaties onder hoogspanning te staan.  Alles op Tafel is vanaf 4 november op het witte doek te zien.