Muziek Releases: Ilse DeLange, Brooklyn, Billie Eilish & John West

Muziek Releases: Ilse DeLange, Brooklyn, Billie Eilish & John West

Geschreven door

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases 

John West - Je Raakt Me Zo 

Hitmachine John West is met zijn nieuwe single Je Raakt Me Zo helemaal klaar voor de voorspelde hittegolf. Het is een heerlijk zomers nummer, waarmee je de zomer wel doorkomt. In 2007 bracht John zijn eerste single Weet Wat Je Begint uit en sindsdien is hij niet te stoppen. In 2012 trad West op in de Johan Cruijff ArenA en samen met Lange Frans maakte hij de nummers Lekkerding en Blijf bij mij. Het nummer Je Raakt Me Zo heeft ook weer een heerlijke sound.

Jordin Sparks - Red Sangria 

Op haar 17de won Jordin Brianna Sparks het zesde seizoen van American Idolwaarna zij hit naar hit scoorde. Sparks haar eerste single was This Is My Now, maar was ondanks de populariteit rond de Amerikaanse talentenjacht Amercan Idol niet zo succesvol als vooraf werd verwacht. Desondanks behaalde het nummer in de welbekende Amerikaanse Billboard Hot 100 de 15de plek. Red Sangria is een echte zomerknaller en heeft een gave beat. Met zo’n prachtige stem en vrouw kan het ook niet anders dan dat dit een zomerhit wordt!

Ilse DeLange - Way Back Home 

Zangeres Ilse DeLange heeft weer een nieuw nummer uitgebracht. Na haar samenwerking met de Duitse zanger Michael Schulte, die net als Ilse meedeed aan het Eurovisie Songfestival, is daar nu Way Back Home. Het nummer Way Back Home is een beetje mix tussen haar vertrouwde country én pop. Way Back Home is echt een héél goed nummer en zeker radio-waardig. Deze ga je ongetwijfeld nog vaker voorbij horen komen!

Billie Eilish – My Future 

Billie Eilish is nog maar 18 jaar, maar heeft met haar gouden stem Nederland en de rest van de wereld al veroverd. Eilish groeide op in een muzikantenfamilie. Haar eerste single Ocean Eyes bracht ze uit in het najaar van 2015. In maart 2017 verscheen haar nummer Bored. Haar gloednieuwe nummer nummer My Future is op dit moment al #1 trending op YouTube. My Future heeft een lekkere, rustige sound en is wederom heerlijk om naar de luisteren. 

Brooklyn - Kom Naar Je Toe 

We kennen Merijn Murk nog van Temptation Island, waar hij in 2017 zijn relatie met Lisa op de proef stelde, maar onder zijn artiestennaam Brooklyn timmert hij aan de weg als dj. Deze week is daar het Nederlandstalige nummer Kom Naar Je Toe, waarvoor de realityster samenwerkte met Karlyn, Shqq en Caldera. Het nummer heeft een lekkere beat en is echt een TikTok-hit aan het worden. Zeker een leuk nummertje om naar te luisteren!