Bioscoop Releases: Relic, Misbehaviour en Tenet
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: Relic, Misbehaviour en Tenet

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepelen, verschijnen eerder uitgestelde filmreleases in de bioscoop. Twee keer per maand bespreken we een aantal nieuwe filmtitels die in de bioscoop zullen verschijnen.

Relic

De bejaarde weduwe Edna raakt vermist en dus besluiten haar dochter Kay en kleindochter Sam haar te zoeken in het grote familiehuis. In het huis komen de twee erachter dat er een mysterieuze entiteit het huis teistert. Wanneer Edna op onverklaarbare wijze weer terugkeert in het huis blijkt dat het mysterie niet alleen het huis, maar ook Edna teistert. Relic is vanaf 20 augustus te zien in de bioscoop.

Misbehaviour

De Women’s Liberation Movement ziet Miss World- verkiezingen als de ultieme vrouwenvernedering en willen als statement een verkiezing verstoren. In 1970 wordt de verkiezing in Londen gehouden en daar willen de vrouwen de verkiezing verstoren onder het oog van meer dan 100 miljoen kijkers. De komedie is vanaf 27 augustus te zien.

Tenet

In deze nieuwe actiefilm moet de uit de dood herrezen personage (gespeeld door John David Washington) proberen de wereld te redden en een derde Wereldoorlog te voorkomen, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Tenet is na een aantal keer uitgesteld te zijn vanwege het coronavirus vanaf 27 augustus te zien in de bioscoop.