GTST Klassiekers: Woeste Willem brengt Sjors in levensgevaar

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Iedere dinsdag blikt Showbizznetwork.nl terug op 30 jaar GTST. Welke gebeurtenissen hebben grote impact gehad in Meerdijk? Wij maken een reis terug in de tijd.

De liefde tussen Sjors en Tim spat ervan af. Ze hebben een lange weg moeten doorlopen, maar de liefde was bijzonder sterk. Het leven lachte ze tegemoet. Niets kon tussen hen in komen. Totdat daar Willem ineens weer verscheen. Willem is de man die het leven van Tim heeft gered. Als hij er niet was, dan was Tim waarschijnlijk verdronken. 

Wraakgevoelens

Nadat Tim bij hem vertrok, werd Willem jaloers. Hoe kon Tim hem nu verlaten voor een vrouw? Hij was witheet en wilde wraak nemen. Dus ging hij achter Sjors aan. Zij wist niet wat haar overkwam nadat ze hem in de ogen keek. Ieder teken van leven van Sjors was verdwenen. Alsof ze van de aardbodem was verdwenen. 

Tim voelde nattigheid en ging op zoek naar zijn vriendin. De ex van Sjors, Bing, hoort over de vermissing. Hij heeft nog gevoelens voor zijn ex en gaat ook op zoek. Het duurt niet lang voordat ze weten waar Sjors is. Sjors is in het water vastgebonden aan een waterrad. Ze moet vechten voor haar leven.

Redder in nood

Terwijl Tim Willem ondervraagt, is Bing druk om zijn ex te bevrijden. Het leverde één van de spannendste zomer-cliffhangers ooit op. Het is Bing gelukt om Sjors te bevrijden. Maar heeft Sjors de aanslag op haar leven wel overleefd? Ze lijkt buiten bewustzijn… Ondertussen komt Tim aangerend en ziet hoe Bing met Sjors in zijn armen het water uit loopt. 

Tim is in blinde paniek. Hij wil zijn vriendin graag helpen. Maar Bing weigert om Tim in de buurt te laten. Hoe loopt dit nu af? Sjors heeft hulp nodig. Krijgt ze wel op tijd hulp? Heeft Willem echt wraak genomen en zo zijn zin gekregen? De tijd leerde dat Sjors het gelukkig overleefd heeft. Willem werd opgepakt en belandde in de gevangenis. 

De relatie tussen Tim en Sjors kwam ten einde. Helaas was de liefde niet genoeg om een stabiele relatie te krijgen. Jaren later kwam Tim even terug naar Meerdijk. De liefde leek even terug te zijn, maar toch wist Sjors dat hij niet de ware was. De ware bleek Amir te zijn, de man met wie ze haar leven wilde delen. 

Maar iedereen weet hoe het er nu voor staat. Sjors en Amir zijn gescheiden. Het huwelijk bleek toch niet sterk te zijn. Amir bleef alleen in Meerdijk achter. Sjors is haar dochter achterna gereisd. Ze hoopt in Berlijn een nieuw leven op te bouwen. Of ze ooit nog terugkeert naar Amir is erg onzeker. Voor de verhaallijn zou het wel fijn zijn wanneer ze terug zou keren.