GTST Zomer-blog: Demi tot over haar oren verliefd
Bron: RTL

GTST Zomer-blog: Demi tot over haar oren verliefd

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Marietta elke vrijdag terug op het 33ste seizoen.

Demi wordt aangereden door een auto en beland in het ziekenhuis. Daar krijgt ze te horen dat ze een gescheurde milt heeft en geopereerd moet worden. De operatie slaagt en Demi moet herstellen. Dan valt haar oog op een vrij knappe jonge arts. Ze is op slag verliefd.

Knappe verpleger

In het ziekenhuis ontmoet Demi de knappe verpleger Jesse. Haar gevoelens nemen alleen maar toe als hij lief naar haar luistert, wanneer ze vertelt over Julian die ze aan de telefoon had. Ook knijpt Jesse een oogje dicht als Steef met Dolly gezellig langskomt. Wanneer Demi goed nieuws krijgt dat ze naar huis mag, zit ze hier niet echt op te wachten.

Steef heeft dit door en licht Saskia en Merel in. Merel vindt dat Demi zijn nummer moet vragen, maar doet dit niet. Dus besluit Merel het zelf te vragen. Jesse belt Demi op om te zeggen dat hij graag langs wil komen. Demi vindt dit leuk en ze gaan samen een cake bakken. Merel komt nog langs om iets te halen en niet lang daarna zoenen ze elkaar.

Ze heeft een top dagje gehad met Jesse. Als ze dit aan Saskia vertelt is ze dolblij voor haar en maakt Demi duidelijk dat ze ervan moet genieten. Wel vraagt Demi zich af wat Jesse voor haar voelt. Ze spreken af in de Koning en gaan samen darten. Als Henk dat ziet is hij niet heel blij. Wanneer ze elkaar ontmoeten probeert Henk hem dan ook duidelijk te maken dat het niet normaal is dat hij als verpleegkundige met Demi uitgaat.

Ze besluiten naar het huis van de Verduyntjes te gaan. Ze bedankt Jesse voor het thuis brengen en geeft aan dat ze het best moeilijk vindt om een nieuwe relatie te hebben na Marwan. Jesse heeft hier begrip voor en zegt vervolgens dat ie haar heel erg leuk vindt.

Irritatie tijdens de date

Dan hebben Demi en Jesse een romantische date waar ze allebei heel erg naar uit kijken. Jesse wilt haar ook nog verrassen met een cadeautje, dus koopt hij in CS een mooi kettinkje voor haar. Omdat Demi geen oppas heeft neemt ze Tom mee. Voor de romantische date gaan ze naar het park en heeft Jesse voor een tafeltje met lekkere dingen gezorgd. De date begint goed, maar Jesse begint zich te ergeren aan Tom. Wanneer Jesse aan Demi het kettinkje wilt overhandigen, krijgt hij hier niet de kans voor omdat Tom Demi’s aandacht trekt.

Na verschillende pogingen is Jesse er helemaal klaar mee en loopt weg. Demi zal alleen naar huis moeten met Tom. Ze probeert Jesse nog te bellen, maar hij neemt niet op. Eenmaal thuisgekomen is Demi woedend. Dan staat Jesse voor de deur en bied zijn excuses aan. Maar Demi wilt het niet horen en stuurt hem weg. Als Merel hiervan hoort, vind ze dat Demi hierover met Jesse moet praten. Ze spreken af in de Koning waar het uiteindelijk toch weer goed komt en Jesse het cadeautje alsnog kan geven.

Geen oppas

Jesse wil Demi meenemen om te gaan Kitesurfen. Omdat het niet handig is dat Tom mee gaat, gaat Demi weer op zoek naar een oppas. Ze appt haar familie en Marwan, maar niemand kan. Ze besluit Tom toch maar mee te nemen. Wanneer Demi aankomt met Tom bij BOKS waar ze hebben afgesproken is Jesse niet blij. Hij maakt Demi duidelijk dat dit niet gaat werken. Demi is er klaar mee en gaat weg met Tom. Dan heeft Jesse spijt en gaat na het Kitesurfen even bij haar langs.

Jesse geeft aan dat hij er van uitging dat ze met zijn tweeën op pad gingen en dat als Tom er bij is Demi de hele tijd is afgeleid. Demi begrijpt dit en zou ook niets fijner vinden dan met Jesse alleen te zijn, dus vraagt ze om een nieuwe poging. Als ze eindelijk een oppas heeft gevonden, zegt die af en zit Demi weer zonder oppas. Ze doet wat ze kan, maar het lukt maar niet.

Omdat Demi Jesse niet meer wilt teleurstellen, besluit ze terwijl Tom slaapt weg te gaan en hem in de gaten te houden via een camera die ze op haar telefoon heeft ingesteld. Alles verloopt goed en ze heeft een gezellige avond met Jesse, totdat ze ziet dat het bedje van Tom leeg is. Gelukkig vindt ze hem weer terug. Later vertelt ze aan Marwan wat er is gebeurd. Hij schrikt ervan, maar vindt ook dat ze het thuis moet vertellen. Haar familie reageert  heel respectvol.

Als Demi in BOKS is voor een bijeenkomst, vertrekt ze halverwege omdat ze heeft afgesproken met Jesse om hem iets te vertellen. Ze vertelt dat ze hartstikke gek op Jesse is, maar het niet meer trekt. En dat ze het gevoel heeft dat ze moet kiezen tussen hem en Tom. Met pijn in het hart besluit ze om een punt achter hun relatie te zetten en het dus uit te maken met Jesse. Hij vertrekt voorgoed.

 Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!