GTST-blog: Shanti’s hulp pakt volledig verkeerd uit
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Shanti’s hulp pakt volledig verkeerd uit

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat een leuke avond in de kroeg had moeten worden pakte voor Demi helemaal anders uit. Ze was samen met haar zus Merel in café De Koning. Daar kwam één van de pestkoppen langs. Meteen sloeg de sfeer helemaal om. Demi en Merel besloten snel weg te gaan. Alles gebeurde voor de ogen van Shanti. Zij merkte meteen dat er iets aan de hand was. 

Shanti besloot meteen in te grijpen. De pestkop kreeg een koekje van eigen deeg. Shanti pakte een aardappelmesje en bedreigde haar. Hiermee hoopte ze dat het nu klaar was met het pesten. Het was voor Shanti niet voor te stellen dat haar buurmeisje gepest wordt. Eenmaal thuis is ze niet echt te genieten. Rik hoort het hele verhaal aan.

Van Rik hoorde Shanti dat het al langer speelt. Julian heeft Rik hierover in vertrouwen genomen. De volgende dag bekend Shanti aan Julian wat ze gedaan heeft. Hiervan schrok Julian in eerste instantie. Hij vond het wel goed dat ze het voor Demi opgenomen heeft. Hij wilde zelfs naar school gaan en verhaal gaan halen. 

Voor Demi leek het na de gebeurtenissen van vorige week klaar, maar niets bleek minder waar. De pestkop in kwestie kwam langs bij de familie Verduyn. Hier kon ze het niet laten om Demi nog even onder druk te zetten. Demi wist niet goed wat haar overkwam. Is het nu nog niet klaar? Hoe ver gaat het nu nog door? Hoelang kunnen ze het nog geheim houden voor Saskia? 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.