Streaming Releases: Enola Holmes, Legally Blonde en The Fosters
Bron: Netflix

Streaming Releases: Enola Holmes, Legally Blonde en The Fosters

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Enola Holmes

In deze film, gebaseerd op de boekenreeks van Nancy Springer, zien we hoe Enola Holmes op haar zestiende verjaardag wakker wordt en ontdekt dat haar moeder is verdwenen. Nadat haar moeder is verdwenen komt ze onder vleugels van haar broers Sherlock en Mycroft te staan. De twee willen haar naar een school voor ‘echte dames’ sturen, maar Enola weigert en ontsnapt om in Londen te gaan zoeken naar haar moeder. Op haar reis raakt ze verstrikt in een mysterie rond een weggelopen Lord. Wanneer Enola een samenzwering ontdekt die de loop van de geschiedenis dreigt terug te draaien blijkt ze haar twee broers uiteindelijk toch te slim af te zijn. De film is vanaf 23 september op Netflix te bekijken.

Legally Blonde & Legally blonde 2: Red, White & blonde

De klassieker Legally Blonde en Legally Blonde 2 zullen vanaf 3 oktober te zien zijn op Videoland. Legally Blinde vertelt het verhaal van een rijk meisje, Elle Woods, in Beverly Hills. Elle gaat ondanks haar beperkte intelligentie studeren aan Harvard.Nadat haar vriendje onterecht het vertrouwen in haar opzegde, de ware liefde genaamd Emmett, een Harvard Law-professor. Hij moedigt Elle aan om te blijven als zij op het punt staat weer terug te gaan naar Californië, waarop Elle toch besluit te blijven.

The Fosters

The Fosters is een dramaserie over een multicultureel gezin met twee moeders en geadopteerde en biologische kinderen in de puberleeftijd. Politieagente Stef Adams Foster en haar vrouw Lena Adams Foster, die werkt als conrector, hebben een hecht gezin dat bestaat uit Brandon, Stefs biologische zoon uit haar vorige huwelijk, en de geadopteerde tweeling Mariana en Jesus. Onlangs hebben ze zoon Jude geadopteerd. Zijn zus Callie wil ook geadopteerd worden, maar dat wordt bemoeilijkt door haar verleden. Vanaf 5 oktober zijn alle vijf de seizoenen te zien op Videoland.