Streaming Releases: Easy A, The White Tiger en Men in Black
Bron: Pathé

Streaming Releases: Easy A, The White Tiger en Men in Black

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Easy A 

De film vertelt het verhaal Olive Penderghast. Olive is een slimme en rustige studente totdat er een roddel over haar de ronde gaat. Olive krijgt na een verzonnen date het imago dat ze met jan en alleman het bed deelt. Door deze roddel raakt Olive in een depressie, maar na een tijdje krijgt ze de ingeving dat haar nieuwe imago misschien wel iets goeds heeft en keert met haar hoofd omhoog weer terug naar school. Easy A is van 14 Januari te zien op Netflix. 

The White Tiger 

In The White Tiger besluit de chauffeur van een rijks indiaan gezin dat het het roer volledig om wil gooien. En hij probeert met zijn sluwheid en verstand om het armoedige leven achter zich te laten en een ondernemer te worden. The White Tiger is gebaseerd op de bestseller van Aravind Adiga en is vanaf 22 januari te zien op Netflix. 

Men in Black 3

MIB-agenten J en K krijgen de opdracht om de uit de gevangenis ontsnapte Boris the Beast te pakken. Het monster is echter uitgerust met een apparaat waarmee hij kan tijdreizen. Boris the Beast besluit om tijd te reizen om de jonge agent K te vermoorden. Agent J reist met Boris the Beast mee en probeert met de jonge K de plannen van Boris the Best tegen te gaan. Vanaf 21 januari is Men in Black 3 te zien op Videoland.