Streaming Releases: The One, Glow Up en Country Comfort
Bron: Netflix

Streaming Releases: The One, Glow Up en Country Comfort

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

The One 

In deze serie zie je hoe een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontwikkelt om de ideale partner te vinden. Er is onderzocht dat iedereen een gen heeft dat ze delen met maar één ander persoon. In deze serie ontmoeten vijf mensen hun match , maar ondanks dat ze hetzelfde gen delen, blijken ze alsnog over de nodige geheimen te hebben. De Britse serie,The One, zie je vanaf 12 maart op Netflix. 


Glow Up: The Next Dutch Make-up Star

In deze talentenjacht nemen tien verschillende kandidaten het op in deze spannende competitie om zich te kronen tot The Next Dutch Make-up Star. Iedere aflevering moeten de kandidaten zich bewijzen met de mooiste, meest bijzondere en technische uitdagende creaties op het gebied van make-up.  Het werk van de talenten wordt beoordeeld door twee vaste juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus en is vanaf 15 maart te zien op videoland. 

Country Comfort 

De jonge countryzangeres Bailey komt moeilijk rond van het leven als artiest en besluit om wat extra te verdienen als nanny. Ze komt in het gezin van de stoere cowboy Beau en zijn vijf kinderen. Met haar positieve houding slaagt ze er in om het gezin in het gareel te houden en ontpopt zich zelfs als een moederfiguur voor de kinderen. Het gezin blijkt heel muzikaal te zijn en zo vindt Bailey in het gezin een ideale countryband om haar carrière in de muziek weer op te pakken. Country comfort is vanaf 19 maart te zien op Netflix.