Streaming Releases: The Nice Guys,  Just Say Yes en The Serpent
Bron: Netflix

Streaming Releases: The Nice Guys, Just Say Yes en The Serpent

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

The Nice Guys 

Privé-detective  Holland March moet voor een vermissingszaak met tegenzin een koppel vormen met Jackson Healy. Beide heren hebben een heel andere kijk op het vak van detective en dit zorgt voor veel wrijving tussen de twee. Wanneer zij in hun onderzoek een verband weten te leggen tussen de vermissing en een moord op een pornoster komt een complot aan het licht. Dit complot rijkt tot de hoge en machtigste kringen. The Nice Guys zie je vanaf 24 maart op Videoland. 

Just Say Yes

Lotte is sind haar verloofde op zijn knieën is gegaan met niks anders bezig dan de bruiloft. Ze heeft alles al helemaal uitgedacht. Ze weet de locatie en dat ze de trouwjurk van haar oma aan gaat doen. Wanneer haar verloofde de bruiloft opeens afzegt, valt Lotte’s droom in duigen. Ze trekt bij haar zus Estelle, die tot overmaat van ramp wel gaat trouwen. Estelle neemt alles over van Lotte d’r bruiloft en Lotte wordt gevraagd om het vrijgezellenfeest te organiseren. Just Say Yes is vanaf 2 april te zien op Netflix. 

The Serpent 

Vanaf 2 april is ook The Serpent te zien op Netflix. Deze vertelt het verhaal over Charles Sobhraj. Charles is eenmaal die in de jaren ’70 verantwoordelijk zou zijn voor de dood van ongeveer 20 jonge Westerse toeristen. In Thailand, Nepal en India pleegde Charles samen met Marie-Andree Leclerc moorden en andere misdaden. Door de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg komen de misdaden van Charles Sobhraj aan het licht en wordt hij door interpol een van de meest gezochte misdadigers.