Bioscoop Releases: The Trial of the Chicago 7, Honest Thief, Made in Italy en Casanova's
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: The Trial of the Chicago 7, Honest Thief, Made in Italy en Casanova's

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepelen, verschijnen eerder uitgestelde filmreleases in de bioscoop. Twee keer per maand bespreken we een aantal nieuwe filmtitels die in de bioscoop zullen verschijnen.

The Trial of the Chicago 7

In 1968 is heerst er bij de Amerikaanse bevolking grote verdeeldheid met betrekking tot de Vietnamoorlog. Er breken in Chicago grote rellen uit bij een demonstratie tegen de oorlog en een grote hoeveelheid demonstranten wordt gearresteerd. Zeven betogers worden door de staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. De vraag is of zijn vervolgd mogen worden of dat het een recht is om te demonstreren tegen de overheid. De filmdrama is vanaf 1 oktober is de bioscopen te zien.

Honest Thief

Liam Neeson speelt in deze film Tom, een beruchte bankovervaller en een hopeloze romanticus. Zijn relatie met Annie is volgens hem gepasseerd op leugens en hij besluit om zichzelf aan te geven bij de politie, maar de FBI lacht Tom vierkant uit als hij een deal wil sluiten met de FBI. Na wat twijfelingen besluit de politie om twee jonge agenten, Nivens en Hall, de kans te geven om het verhaal van Tom te onderzoeken. De twee agenten zien het gestolen geld van Tom echter als hun eigen kans naar rijkdom. Honest Thief is vanaf 8 oktober op het witte doek te zien.

Made in Italy

De comedy Made in Italy vertelt het verhaal van eigenzinnige kunstenaar Robert die samen met zijn van hem vervreemde zoon naar Italië afreist om het huis van zijn overleden echtgenote te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. Made in Italy is vanaf 8 oktober te zien.

Casanova’s

Ook goed nieuws voor de liefhebbers van Nederlandse romantische komedies, want vanaf 8 oktober is casanova’s te zien in de bioscoop. In deze komedie gaat de onzekere en timide journalist Bas een mysterieuze datingcoach ontmaskeren. De datingcoach beweert in zijn boek dat iedere man in drie dagen kan transformeren naar een ware casanova en dat probeert Bas te ontkrachten.