Bioscoop Releases: Horizon Line, Kanarie en The Singing Club

Bioscoop Releases: Horizon Line, Kanarie en The Singing Club

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Ondanks het coronavirus, mogen bioscopen voorlopig gewoon open blijven als ze aan de maatregelen voldoen. Veel grote filmtitels zijn uitgesteld, maar dat betekend niet dat er geen nieuwe films verschijnen op het witte doek. Twee keer per maand geven wij een aantal titels die aankomende tijd in de bioscoop zullen verschijnen. 

Horizon Line 

Na een uitnodiging voor een bruiloft op een tropisch eiland komen de exen Sara en Jackson elkaar na enige tijd weer terug. Samen stappen ze als enigen in een klein vliegtuigje. De piloot krijgt onderweg een hartaanval en komt het voormalig koppel in een van de grootste stormen ooit terecht. Met z’n tweeën moeten ze er alles aan doen om te overleven. Horizon Line zie je vanaf 29 oktober in de bioscoop. 

Kanarie 

1985 is een aparte tijd met een achtergrond van apartheid, religie en oorlog. Johan is een tiener met een liefde voor Britse new wave-muziek en wordt daarmee ook gepest door anderen. Hij besluit zich tijdens zijn dienstplicht op te geven voor het legerkoor, de kanaries. Nadat Johan op tournee gevoelens krijgt voor een mede-kanarie  begint hij aan alles wat zo normaal leek te twijfelen. Vanaf 4 november is deze dramafilm te zien in de bioscopen. 

The Singing Club

Als vrouw van een militair heeft Kate het niet altijd gemakkelijk. Haar man is vaak en lang weg van huis en ondertussen zit zij in spanning of hem niks overkomt. Om haar zinnen te verzetten en niet al te eenzaam te worden besluit Kate om samen met een groep vrouwen van de basis een zangkoor op te richten. Na verloop van tijd krijgen de vrouwen de kans op het optreden van hun leven te geven. Deze feelgoodfilm draait van 5 november op het witte doek.