Bioscoop Releases: Rundfunk, I See You en Line of Duty
Bron: Pathe

Bioscoop Releases: Rundfunk, I See You en Line of Duty

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepelen kunnen we zo langzamerhand weer genieten van een bioscoopbezoek. Veel grote filmtitels zijn uitgesteld, maar er zijn toch nieuwe releases die in de maand juni te zien zijn in de bioscopen.

Rundfunk: Jachterwachter

Na de serie Rundfunk en een theatervoorstelling komen Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde met een film. De film gaat over de camping HIVO die gerund wordt door de Wachtopzichter (Yannick van de Velde). Wanneer  ex-kinderster Ronnie Bosboom Jr. op de camping verblijft en op vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen moeten ze er alles aan doen om de camping te beschermen.Vanaf 8 juni is de film te bekijken in de bioscoop.

I See You

Greg Harper is een detective die bezig is met een onderzoek naar een verdwenen jongen uit Ohio. Vanaf het moment dat hij zich met deze zaak bezig houdt, wordt zijn gezin geteisterd door vreemde gebeurtenissen. Zijn vrouw vreest dat ze haar verstand aan het verliezen en worstelt met dat idee en het met het feit dat ze een affaire heeft gehad. Sinds 1 juni is I See You te zien.

Color Out of Space

Wanneer er in de tuin van Nathan Gardner een meteoriet neerstort, wordt het rustige gezinsleven wat hij heeft verstoord. Door een buitenaards organisme die de boerderij besmet verandert de omgeving in een soort gevangenis. Color Out of Space draait sinds 1 juni in de bioscoop.

Line of Duty

Wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd zet politieagent Frank Penny alles op alles om haar terug te krijgen. Frank krijgt de hulp van Ava Brooks die haar eigen nieuwskanaal heeft. Ze besluit hem te helpen en zendt het hele onderzoek uit op haar kanaal, waardoor de hele stad mee kan kijken met de zoektocht. Line of Duty is vanaf 18 juni in de bioscopen te zien.