Heel Holland Bakt Kids krijgt een tweede seizoen
Bron: MAX Roland J.Reinders

Heel Holland Bakt Kids krijgt een tweede seizoen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het bakprogramma met kinderen, Heel Holland Bakt Kids, krijgt een tweede seizoen. Dat nieuws werd dinsdag bekend gemaakt. Afgelopen zaterdagavond werd het eerste seizoen afgesloten met een spannende finale. Saar en haar moeder wisten het eerste seizoen op hun naam te zetten. Vijf weken lang was de kindervariant van Heel Holland Bakt te zien op de zaterdagavond van NPO 3.

De presentatie was in de vertrouwde handen van André van Duin. Hij stond de kids en hun ouders met raad en daad bij. Wel opgepaste afstand en met een spatscherm. De juryleden waren ook onveranderd. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven beoordeelden de baksels die zij kregen voorgeschoteld.

De spanning in de welbekende tent was soms echt voelbaar. Toch leefden de kids wel met elkaar mee. Zeker wanneer er één bakker de tent moest verlaten. Na de finale kan MAX zich nu op gaan maken voor de normale versie van Heel Holland Bakt. Deze zal weer te zien zijn op de zondagavond van NPO 1.

Voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids is MAX op zoek naar nieuwe bakkers en hun ouders. Opgeven kan nu al via de website van MAX. Wie zal er in de voetsporen van Saar en haar moeder treden? Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.