Bioscoop Releases: A Perfect Normal Family, Davina Michelle en Follow Me
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: A Perfect Normal Family, Davina Michelle en Follow Me

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Niet alleen het aantal bioscoopbezoekers neemt toe, ook het aanbod in films zit in een stijgende lijn. Twee keer per maand bepreken we een aantal titels die de aankomende maand in de bioscopen zullen verschijnen.

A Perfect Normal Family

Het drama A Perfect Normal Family gaat over Emma, van wie het leven in een klap omslaat als haar vader als vrouw verder door het leven wil gaan. Haar vader verandert zijn naam Thomas bliksemsnel naar Agnete en met die verandering kan de Emma moeilijk omgaan. Zij ziet namelijk haar vader veranderen van iemand die van voetbal houdt naar iemand die nu zwierige jurken draagt. In deze film zie je of Emma het uiteindelijk een plek kan geven dat haar vader zo veranderd is. De regisseur van de film, Malou Reymann, groeide zelf op met een vader die verder wilde leven als vrouw en zo heeft de regisseur een sterke binding met het verhaal van deze film. De film is in het Deens gesproken en is vanaf 9 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Davina Michelle: My Own World

Een van de grote gemissen door Corona is toch wel het bezoeken van concerten en festivals en daar speelt Pathe handig op in. Op 8 en 9 juli wordt namelijk in alle bioscopen van Pathe een concert in leeg een AFAS LIVE uitgezonden. Naast de bekende hits van de zangeres zal er ook nieuwe muziek ten gehoren worden gebracht die op haar nieuwe album zullen verschijnen. Mocht je 8 en 9 juli niet in de gelegenheid zijn om een Pathe te bezoeken, dan kan je vanaf 10 juli het concert bekijken op Pathe Thuis.

Der Fall Collini

Wanneer de jonge advocaat Caspar Leinen een spectaculaire zaak toegewezen krijgt, blijkt het slachtoffer een oude bekende van hem te zijn. Maar waarom vermoordde zijn cliënt, de zeventigjarige Fabrizio Collini, deze vooraanstaande industrieel? Terwijl Collini blijft zwijgen over zijn motieven raakt Caspar steeds dieper betrokken in de zaak en wordt hij niet alleen met zijn eigen verleden geconfronteerd, maar stuit hij ook op een van de grootste gerechtelijke schandalen uit de Duitse geschiedenis, eentje die veel mensen liever verborgen hadden gehouden. Der Fall Collini is vanaf 16 juli te zien in de bioscoop

Follow Me

In deze horrorfilm krijgt de volger Cole een reis naar Rusland cadeau van zijn vrienden. Eenmaal in Moskou mag Cole meedoen aan een va de meest exclusieve escape rooms van de wereld. Ondanks zijn eigen twijfel gaat hij toch om zijn volgers niet teleur te stellen. Toch blijkt deze escape room levensecht en is het niet alleen de bedoeling om uit de escape room te komen, maar ook om te overleven.