Streaming Releases: Morten, Van God Los en De Slag Om De Schelde
Bron: Pathe

Streaming Releases: Morten, Van God Los en De Slag Om De Schelde

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.


Morten 

Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlandse series, want vanaf 5 oktober kan je op Netflix naar het hele eerste seizoen van Morten kijken. De serie vertelt het verhaal over Morten, die hard op weg is om minister-president te worden. Morten kampt alleen met een zeer duister geheim dat dreigt uit te lekken. Morten doet er alles aan om zijn duistere verleden te verbergen voor de buitenwereld. 


 

Van God Los

In deze serie die met vier seizoenen goed is voor 31 afleveringen wordt er in elke aflevering een misdaad uitgelicht. Elke aflevering vertelt een nieuw verhaal die gebaseerd zijn op waargebeurde misdrijven. De afleveringen spelen zich af in de criminele leefwereld van jonge mensen, waarbij zowel het perspectief van de daders als de slachtoffers belicht wordt. Alle vier seizoen zijn vanaf 9 oktober te zien op Videoland. 


 


 

De Slag Om De Schelde 

Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse Gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat in het verzet zit raken met elkaar verweven in deze Nederlandse oorlogsfilm. In het Zeeuwse Walcheren vechten duizenden geallieerden tegen de Duitsers. Deze slag, die beslissend was voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog, staat bekend als één van de belangrijkste en heftigste slagvelden in West-Europa. Deze oorlogsfilm die tot voor kort nog te zien was in de bioscoop is vanaf 15 oktober te zien op Netflix.