GTST-blog: Grote shock bij familie Verduyn, babygeheim komt aan het licht
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Grote shock bij familie Verduyn, babygeheim komt aan het licht

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De familie Verduyn heeft het moeilijk. Saskia en Julian weten niet goed wat ze met Demi aan moeten. Haar eetgedrag viel enorm op. Veel snoepen en weinig gezond eten. Wat is er toch met haar aan de hand? Demi weet ondertussen al een tijdje dat ze zwanger is. Maar ze is doodsbang voor de reactie van haar ouders. 

Voor Saskia is het meer dan genoeg. Zij vindt dat Demi met een professional moet praten. Helaas ziet Demi dit niet zo zitten. Ze wil dat het gewoon overgaat en dat haar ouders zich op iemand anders focussen. Het laat Saskia maar niet los. Ze wil weten wat er met haar dochter aan de hand is. Julian probeert Laura in te schakelen voor de nodige hulp.

Laura heeft in de gaten dat er iets speelt. Alleen kan ze niet goed peilen wat precies. Henk vindt dat het wel meevalt met zijn kleindochter. Toch zijn Saskia en Julian er niet gerust op. Ze grijpen ieder moment aan om met Demi te praten. Uiteindelijk breekt Demi: ze vertelt haar ouders dat ze zwanger is. Beide ouders zijn enorm in shock. Hun dochter is zwanger…

Meteen zitten ze beide vol vragen. Hoe heeft het kunnen gebeuren? Julian is vooral geïnteresseerd in wie de vader is. Daar is Demi angstvallig stil over. Haar ouders zullen woest worden als ze ontdekken dat ze met Marwan het bed heeft gedeeld. Hoe zij gaan reageren als ze daarachter komen is nog maar even de vraag. 

Marwan heeft ondertussen nog van niets. Hij is veel te veel met Amelie bezig. Ondertussen heeft hij het bed met haar ook al gedeeld. Amelie voelde zich er meteen schuldig over. Hoe zal zij reageren op het aanstaande vaderschap van Marwan? Misschien nog wel belangrijker: hoe gaat de vader van Marwan reageren? Hij zal, net als Julian, woedend worden.

Hoe zal het verder gaan met Demi? Zal zij het kindje houden? Gaat de familie Verduyn het geheim houden voor het gezin? Hoe zal heel Meerdijk hierop reageren? Komt het ooit uit, of blijft het binnen de familie? 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.