Muziek Releases: Armin van Buuren, Sieneke, Tiësto & Emma Heesters

Muziek Releases: Armin van Buuren, Sieneke, Tiësto & Emma Heesters

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Emma Heesters - Waar Ga Je Heen (akoestisch)

Het nummer Waar Ga Je Heen van Emma Heesters is de afgelopen weken plat gedraaid op de radio en nu heeft ze daarvan een akoestische versie uitgebracht. Het is een zomers nummer met een leuke tekst en het refrein blijft in je hoofd hangen. Emma werd bekend door covers te plaatsen op YouTube, waar ze meer dan 2 miljoen abonnees heeft. Na het succes van haar covers kreeg Emma een platencontract aangeboden en stond ze in 2019 in het voorprogramma van Boyce Avenue.

Armin van Buuren - Illusion

Hij wordt vrijwel ieder jaar verkozen tot één van de beste dj’s ter wereld: Armin van Buuren. De Nederlandse dj heeft een gloednieuwe track uitgebracht, genaamd Illusion. 2001 was het jaar dat hij begon met produceren en presenteren bij het radiostation A State Of Trance, dat wekelijks wereldwijd via internet, in Nederland op 538, in Vlaanderen op TOPradio en op nog 21 andere radiostations wordt uitgezonden. Armin Van Buuren maakt hele groede muziek en Illusion is zeker een nummer waar we los op kunnen gaan.

Sieneke - Eenzaam En Alleen

In 2010 vertegenwoordigde Sieneke ons land op het Eurovisie Songfestival en nu, precies 10 jaar later, is ze terug met het nieuwe liedje Eenzaam En Alleen. De Nijmeegse zangeres bracht in 2007 een cd uit met zes jarige '80 covers. Daarna ging de kappersopleiding doen, maar al snel bedacht ze dat ze zangeres wilde worden. Met haar deelname aan het Eurovisie Songfestival werd Sieneke onwijs bekend in Nederland.

Tiësto & Vintage Culture - Coffee

De Nederlandse dj Tiësto heeft weer een leuk nummer uitgebracht. In samenwerking van Vintage Culture heeft Tiësto het lekkere house-achtige nummer Coffee gemaakt. Tiësto is verschillende keren verkozen tot de beste dj ter wereld. Het was altijd al zijn liefde en passie en nu draait hij voor heel de wereld muziek.

Alicia Keys - So Done

Het nummer So Done van Alicia Keys is een samenwerking met zanger Khalid en is afkomstig van haar nieuwe album Alicia, waar ze vijf nummers op heeft staan. Het liedje is mix tussen R&B en soul en draagt zich een gevoelige onderwerp met zich mee. Keys werd geboren in New York op 25 januari 1981. Ze is een Amerikaanse R&B zangeres, songwriter, producer en actrice. Het is een emotionele liedje waarvan je even stil voor bent.